En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2627 gün önce görüldü
tumblr_n8yqwqIU8O1ql6x46o1_250.gif

tumblr_naqkvbO7TZ1rpe93xo3_250.gif

Birden aklıma geliverdi;

"Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder, ölülerden bazıları da yaşamayı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma."

Gandalf

be%C5%9F-karde%C5%9F-600x320.jpg

Kanal D’de sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Beş Kardeş’e 2 usta oyuncu katıldı.​
Başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Melisa Sözen, Tansu Biçer, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Serkan Kuru ve Serdar Orçin’in yer aldığı Ay Yapım imzalı Kanal D’nin yeni dizisi Beş Kardeş’e, Leyla ile Mecnun dizisinde ak sakallı dedeyi canlandıran Köksal Engür ve aynı dizide Hidayet’in annesi Suna’ya hayat veren Ayşen Gruda dahil oldu​

Aralık ayında çekimlere başlanıyor, ocak ayının başında ekranlarda olacak sonunda :p

Sen öyle san, sen öyle san. P*zevengi öldür "1 cinayet", kızı al "2 adam kaçırma", kızı en az iki kişi s*k "3 ırza tecavüz", her gece esrara takıl nerden baksan "4 içicilik", heriflerin cebinden paralarını al "5 gasp", bütün bu bokları yedikten sonra polislerin suratına bakıp "kusura bakmayın abi kaza oldu" diyemezsin, adamın g*tünden kan alırlar Kamil kan!

Hadi kız or*spu, ki bu i*neler bakireydi diyorlar, bakire kız nasıl or*spu olur ben anlamadım gitti... Off her şey karışık. Neyse... Karı or*spu s*ktik, herif p*zevenk öldürdük, paralarını aldık. Demezler mi, 'ulan siz misiniz bu kentin zaptiyesi!' S*kerler oğlum, hepimizi s*kerler! Off... *mına koduğumun boksörü neler açtı başımıza!

Gemide

kurtlar vadisi
selçuk yöntem : 2 kişinin bildigi sır deildir

iekpld.jpg

Tosun Paşa / Kemal Sunal
Leyla, sana bi şiir yazdım okuyayım mı?
-Okuyun paşam...

-Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazandibidir.
Leyla sev beni sokma müşküle gel kaşık atalım iki tabak keşküle..

Geri