En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2627 gün önce görüldü
Fark ediyorsun ki, tüm hayatınız, sevginiz, nefretiniz, hatıralarınız, acılarınız… Hepsi aynı şeydi. Hepsi bir rüyaydı. Kilitli bir odada sakladığınız rüya. İnsan olduğuna dair bir rüya!

True Detective

- Çatışıyorlar

+ Yok direniyorlar ;)

İnsanlarla pek geçinemem. İlkokul öğretmenim bana fazla gelişmiş bir beynim ama hiç gelişmemiş bir kalbim olduğunu söylemişti .
Akıl Oyunları

Hareketlerine dikkat et, insanlar bize bakıyor.
Hangi insanlar? Onlar insan değil, otomat!

Sügisball-2007

Acun Ilıcalı yine yeni bir yarışmaya imza atıyor.
TV8 ekranlarında yeni bir yarışma başlıyor:"Aileler Yarışıyor"
Aileler ve çocuklarının yarışacağı yarışma çok yakında TV8'de.

İlk başvuru tarihi 9 Ekim 2014 Perşembe İstanbul EuroPlaza Hotel'de.
Başvuru formu için TV8 internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bybx8weIcAAZylo.jpg

"Sevdiğimiz insanlara her zaman "seni seviyorum" demeliyiz bence." Mr. Nobody

BzQkOODIAAEocOs.png:large

Kız şiirden anlıyorsa beni seçer. Anlamıyorsa zaten senin olsun. Kelebeğin Rüyası

be%C5%9F-karde%C5%9F.jpg

Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak olan ve sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Beş Kardeş dizisinin kadrosuna dört yeni oyuncu dahil oldu. Dizinin kadrosuna daha önce Yalan Dünya dizisinde rol alan Nihal Yalçın, Kara Para Aşk‘da oynayan Serkan Kuru, Yılan Hikayesi dizisiyle tanınan Gizem Erdem ve Serdar Orçin katıldı.
Şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görmeye başlayan ve ekranlarda kahkaha tufanı estirmesi beklenen dizi böylelikle bu oyuncularla kadrosunu daha da güçlendirmiş oldu.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı Beş Kardeş dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor ve başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant ve Tansu Biçer gibi isimler yer alıyor.

Bana neden öyle baktığını söyler misin?
Bilmiyorum.
Tamam anladım tanışmak istiyorsun,
numaramı isteyeceksin, aramanı bekleyeceğim, sen hemen aramayacaksın, sonra arayacaksın, birlikte birşeyler yapacağız sevgili durumları falan, sen sıkılacaksın, ayrılmak isteyeceksin, ben iyice bağlanmış olacağım, sen gideceksin, ben günlerce ağlayacağım, hiç gerek yok, biliyorsun değil mi?

10626552_353059244869982_7150916971785886627_n.jpg

Acun Medya’nın sunduğu Aileler Yarışıyor ilk bölümü olan 23 ekim bölümü ile sizlerle. Artık Tv8 kanalında yayınlanacak olan Aileler Yarışıyor programı sizlerle. Erol Evgin’ın sunacağı Aileler Yarışıyor programı akşam saat 18:15 de yayınlanacaktır.

Şu kıvrımlı, yapşkan sinek kağıtlarını bilir misiniz? Onlar gibiyim. Çevremdeki tüm pislikleri üzerime topluyorum.

Girl on the Bridge

a: evet arkadaşlar, minibüsümüzü almışık. bundan sonra alibeyköy hattında çiçek abbas'ın da minibüsü çalışacak. herkese benden çay !..
s: ben istemem!
a: peki...şakir'e çay yok.
s: ne demek şakir?
a: adını mı değiştirdin ?
s: sen bana nasıl şakir dersin lan kelek?
a: ne diyem, mesela, mahmut mu diyem? şakiiir?
s: şakir abi, dayı, ağa diyeceksin.
a: o günler bitti, şakirrr.
s: ne demek bitti?
a: baya bitti demek, ikimizin de minibüsü var, kardeşinim artık şakirrr.
s: vay anam benim. kardeşim abbas'a bak be, ne çabuk bitirim oldun be anam?
a: oluruz be anam.
s: ulan bu kıyafetlerle şebeğe dönmüşsün lan ayı. güya beni taklit ediyo ha!
a: lan biz yiğidin harman oldugu yerden gelmişik, lavuk...

:D

Geri