En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2627 gün önce görüldü
539756_563804306971514_1688615464_n.png

Efendim , bir insan acaba kaç gün aç kalabilir ?
- Sanırım üç gün.
- Güzel , öyleyse Güdük yarın ölür ...

- Hocam , kalkamıyom ...
- Neden ?
- Gece şey olmuşta ...
- Yaaa , ne var bunda bu kadar büyütecek ?
İlk defa mı oluyor ?
- İlk defa oluyo efendim , altıma kaçırmışım da ...
- Neee bu yaşta çişini mi yaptın ?
- Evet ...

Gülden : Daktilo hiç bana göre birşey değil. Yani ben öle taş, maş, kaş yazamam. Yani altı üstü bir daktilo canım
Ahmet : Daktilo deyip geçme gülden, unutmayınız ki en büyük romanlar, en romantik şiirler, en unutulmaz filmlerde bir daktilodan çıktı. Ayrıca sizin o küçümsediğiniz " k,a,ş " harfleriyle sadece " KAŞ " yazılmıyor, " AŞK " ta yazılıyor. Ve o üç harf için bir gün değil, gerekirse bir ömür bile harcaniyor

Fehmi : Bırakın gitsin.
Ahmet : Niye baba?
Fehmi : Oğlum, kimse düşüncelerinden dolayı hapislerde felan çürümemeli. Yani ister solcu, ister sağcı olsun, ister muhafazakar olsun. Her koyun kendi bacağından asılır. Hapisten kaçmış o kendi bileceği bir iş ama hapise geri dönmesine ben sebep olamam

Nazlı : Abi gider misin artık ?
Ahmet: Ne var canım su içiyoruz.
Gülden:Görende çölden yeni döndü sanacak.
Ahmet: Mecnun, Leylası için çölleri geçmiş derler. Sonuçta bizde burada çöl geçmeye çalışıyoruz dimi

Ahmet : Gülden, sana bir soru soracağım. Adamın biri gelse, önüne içi para dolu bir çanta koysa mesela, sonra adam deseki “ İçi para dolu çanta mı , yoksa aşkım mı ? “ ve deseki ikisinden bir olmayacak eğer olursa. Ya aşkım yada para. Hangisini seçerdin ?
Gülden : Eeee bilemedim ki…
AhmeT : Benimki de soru işte, yoksa Gülden hanımın cevabı belli…
Gülden : 1 Dakika ama bir soru sorduN cevabını bekle bari.
Ahmet : Bu sorunun cevabı beklenmez Gülden. Bu soruya ya bir saniye içinde cevap verilir yada ömür boyunca cevap aranır

Ergun : Ali aç oğlum müziğin sesini. Sıradaki parça mahallenin yeni kumrularına gelsin.
Sami : Ali açma, açma valla yakalarsam. Ne kumrusu be, ne kumrusu Ergun bizim kumruluk halimiz mi kaldı ?
Ergun : Doğru diyorsun, biri kelaynakmış Ali düzeltiyorum.

Sami : Te bu koltuk bizim koltuğa ne kadar benziyor kızım.
Elvan : Aynı yerden almışızdır baba.

Ergun : Ahhh ne yaptın Ahmetim yıktın perdeyi eyledin viran
Ahmet : Yapamadım Ergun. Yapamazdım da, ben o çantadaki paranın kuruşuna dokunsam haram paraya girer.

Nazlı : Ergun Abi''
Ergun : Abi deme lazım olur

Sami : Niyazi.. Oğlum sen evde yat sana azcık.. Valla başımda kalacan Şimdi burda
Niyazi: Sami Abi Sana birşey soracam sen dini bütün bir insansın
Sami : Elhamdürüllah
Niyazi: Oruç Bozmanın Cezası Kaç Gündür?
Sami: Tövbe de tövbe de.. Valla ben o işin vebaline girmem.. Tövbe de burada sakın yapma ben o şeyin almam omuzlarıma.. Git bakkal lütfüye gidecen orada kaşar ekmek yiyecen ona ver şeyin vebalini o alsın günah günah tövbe de

Nazlı : Ergun Abi''
Ergun : Abi deme lazım olur

bunlara bayiliyorum yaaa :D

Geri