En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
mükremin: giden gidene ha.
lütfiye : öyle giden gidene.
mükremin: şu an içimde lise son sınıfın son cumasının ince kederi var biliyor musun?
lütfiye: benim de, arkadaşlarla son gülüşmeler hatıra defterine yazılan yazılar. bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın içinler … bu arada senin de herhangi bir okul gününü özlemen enterasan yani.
mükremin: bazen düşünüyorum da bu hayat yani her şey bu gelmeler, gitmeler, koşmalar, durmalar, gülmeler, ağlamalar hepsi sanal be lütfiye. yani var da yok aslında ya da aslında yok da biz varmış gibi davranıyoruz. misal öksürüyorsun sonra dönüp arkana baktığında sana en uzak olan şey o öksürük
lütfiye: ben sana pek katılmıyorum mükremin abi
mükremin: ne zaman katıldın ki zaten
lütfiye: her şeyin boş olduğu doğru değil, her şey sanal da değil, birine söylediğin bir söz yaptığın bir iyilik uçup gitmiyor ki birini güldürdün mü mesela uçup gitmiyor ki yanağında izi kalıyor belki bin yıl.
mükremin: kalıyor mu hakkatten?
lütfiye: kalıyor mükremin abi inan buna.söz uçuyor belki ama tortusu bir yüreğin bir yerinde kalıyor mutlaka.
mükremin:yani bu kadar zaman haybeye yaşamadık, boşuna konuşmadık öyle mi?
lütfiye: öyle, inan bana öyle.
mükremin:iyi bari.

Bir demet tiyatro

+ kolyeni bende unutmuşsun, akşam gel al.
- yangında düşürdüm sanıyordum.
+ yangın sayılır...

-Ağır Roman-

''Beni hapiste vurdular ölmedim. hastalandım bi ciğerimi orada bıraktım gene ölmedim, çok dövdüler beni kan kustum ama ölmedim, yaşadım, seni bir kez daha görebilmek için yaşadım. şimdi bana dediler ki; kimse sesini duyamıyormuş. susmuşsun. benimle de konuşmayacak mısın keje. sesini duyamayacak mıyım?''
-Eşkiya-

+ Kız kalsın burada, sen de gönül eğlendirirsin kaptan.
- Oğlum hani seviyordun lan kızı? Bu nasıl sevmek p*şt?
+ Biz uzaktan da severiz abi!

-Gemide-
-Aslında bu filmin müthiş replikleri var da kan alırlar kamil bir yerlerimizden,gerek yok o kadar küfürlü yazmaya.-

Eklemeler yapacağım ilk aklıma gelen bunlar oldu,siz de eklerseniz aklınıza gelenleri bal olur.

Tuhaf bir durum, acı çekmeye gönüllü olmak, ruhunu o işten alamamak. Bu, bana hem keder verdi hem de mutluluk.
Hepimiz hayallerimizin kurbanıyız.
Gönül Yarası
Gönül Yarası dedik, aklımıza düştü bak. Hüsnü Arkan dan bir "Gönül Yarası" dinleyelim.

Yarmagül bütün romantizmi nasıl berbat ettin bir bilsen. Sen kesin evde kalırsın bak söyleyeyim.

-Koleyeni bende düşürmüşsün, akşam gel al..
-Yangında düşürdüm sanmıştım.
-Yangın sayılır...

+bana bak sana bir şey söyliyim mi?
- söyle
+ kimseye söylemek yok ama..
- iyi ya söylemem
+ yemin et bakiyim
- valla billa söylemem
+ ben ölücekmişim
- ne var olm bunda yemin ettirecek
+ hiiççç; ama abimle, halit abim duydum mu diye bağardılar akşam bana ben de korkudan duymadım dedim.
- sen sahiden ölünce bilyalar ne olacak?
+ ne biliyim ben
- bana versene
+ iyi ya ölünce abimden alırsın
- yaşa ulan...

[TWEET]<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Ben ananın bulunduğu kısma gidiyorum ona söylerim <a href="https://t.co/cANCukeLXq">pic.twitter.com/cANCukeLXq</a></p>&mdash; Replikler (@kisareplic) <a href="https://twitter.com/kisareplic/status/1012443033403617280?ref_src=twsrc%5Etfw">June 28, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>[/TWEET]

• Beğen
Tepkiler: X
Geri