En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2626 gün önce görüldü
[YOUTUBE]GYo2wtL9fsY[/YOUTUBE]
Toplumda seni bu kadar hayal kırıklığına uğratan şey ne?

Elliot : Bilemiyorum.Hepimiz çocukların sırtından milyarlar kazandığını bilmemize rağmen Steve Jobs'ın harika biri olduğuna inanmamız mı?

Ya da belki tüm kahramanlarımızın sahte olduğunu hissetmemizdir.Dünyanın kendisi bile büyük bir aldatmaca.Birbirimizi fikir gibi maskelediğimiz
saçmalıklarla doldurmaktan, sosyal medyada samimiyet
taklidi yapmaktan başka ne yapıyoruz ? Yoksa buna oy verdiğimiz için mi?

Hileli seçimlerimizden değil mal, mülk, paramızdan bahsediyoruz.Yeni bir şey söylemiyorum. Bunu neden yaptığımızı biliyoruz.Açlık Oyunları romanının
bizi mutlu ettiği için değil uyuşturulmuş olmak istiyoruz diye yapıyoruz.Çünkü bu gerçek bir acı, kendimizi kandırmayalım.

Çünkü biz korkağız.

Sam Esmail - ‘’ Mr.Robot ‘’

bir daha mahalleye gelmedi müjgan, gelemedi. bizim dar ve eski sokaklara otomobili sığmıyormuş dediler. senede birkaç ay zaten avrupa'daymış dediler. zaman şifalı bir ilaçtır unutursun dediler, unuttum ben de. hiç aklıma gelmedi. hatırlamıyorum bile müjgan'ı .

11745674_726474880814867_2992037608044368231_n.jpg

O gece oturup düşündüm. Oğlum Bekir dedim kendi kendime, yolu yok çekeceksin. İsyan etmenin faydası yok, kaderin böyle, yol belli, eğ başını, usul usul yürü şimdi. O gün bugün usul usul yürüyorum işte..

Masumiyet - Zeki Demirkubuz

+Sporla çok ilgilenmiyorsun galiba
- Kovalanmadıkça bir insanın koşması gerektiğini düşünmüyorum.

"kütlesi çok büyük bir yıldız, yakıtı bittiğinde, ya da evrimini tamamladığında kendi çekim kuvvetine karşı koyamaz ve çevresindeki her şeyle beraber içine, kendi kalbine doğru çökmeye başlar. işte, yani öyle ki, tonlarca, milyonlarca ton madde küçücük, minnacık bir toplu iğne başından küçük bir alana, bir hacme hapsolur. adeta yok olur. o karanlıkta zaman akmaz, durur. zamanın akmadığı o gizemli karanlığa 'kara delik' denir. gözlerin gibi…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Replikleri, Sözleri

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Replikleri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Replikleri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Oktay Kaynarca Replikleri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca Sözleri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz En güzel Replikler, oktay kaynarca en güzel relikleri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Çakırbeyli Sözleri,

o9aoo7.png

Dostunu da düşmanı da küçümseme.

O küçücük aklı ile benden intikam almaya kalkarsa onun aklını alırım ben.

Ona ölümlerden ölüm beğen diyeceğim.

Dönem farklı ama iş aynı.

Ben silah tüccarıyım kardeşim parası olan herkese silah satarım.

Siz bu bölgeyi kısacası Ortadoğu’yu yönetmek istiyorsunuz. Ama benim dostlarım burayı size yedirmez.

Bu masada hiçbir zaman boş bir sandalye kalmayacak.

Kadın denilen şey ısıtan bir şey olmasa değil yatağıma evime bile sokmam.

Paranı kaybedersen gene kazanırsın. Gücünü kaybedersen geri alırsın. Namını kaybedersen her şeyini kaybedersin.

Ne diyelim azdan az çoktan çok gider.​

Hızır :Beni sevmekten usanmadın ya sende müebbet almış gibisin be kızım

Hızır :Bende senin için kursuna dizilirim be gülüm

Hızır : Dinleyenler sevmek öğrensin be meryemim

Hızır :Beni sevmekten usanmadın ya sende müebbet almış gibisin be kızım

Hızır :Paranı Kaybedersin Geri Kazanırsın, Namını Kaybedersin geri alırsın,*

Hızır :İnsanların yarısı sen kaybedince ; ben demiştim diye ,diğer yarısıda sen başarınca ; ben biliyordum diye yaşar*

Hızır: *Bir gün pantolondan başka birşey giyeceksem bu kefenden başka birşey değildir

Hızır :Hatasızlık Allah'a mahsustur biz bunu hata yapana değil ihanet edene gönderdik*

Hızır :Ölüm gelip sizi bulana kadar bulduğunuz herkesi öldürün

Hızır:Biz tabiatımıza uygun olmayan şeyler yapmayız Ünal bey,bu bizim tabiatımıza uygun olan bir şey değil.

Sakın bir kadına sır sakladığın izlenimi verme. Kadınlar sır sevmez..
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

İnsanların yarısı sen başarısız olunca “Ben demiştim” yarısı da sen kazanınca “Zaten biliyordum” demek için yaşarlar.
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz

V6Gmqq.jpg

Böyledir oğlum; insanların yarısı sen kaybedince “ben demiştim” diye yaşar, yarısı da sen kazanınca “ben zaten biliyordum” diye yaşar… #hızırçakırbeyli​

V6Gmqq.jpg

Böyledir oğlum; insanların yarısı sen kaybedince “ben demiştim” diye yaşar, yarısı da sen kazanınca “ben zaten biliyordum” diye yaşar… #hızırçakırbeyli​

Geri