En tehlikeli kanser türü hangisidir?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Tedavisi ve yenilmesi en güç olan kanser türü hangisidir?​

Pankreas kanseri.
Tanı almasıyla ölmesi arasında geçen süre çok kısa oluyor genelde.

Kuzenimin dedesine Akciğer kanseri teşhisi koymuşlardı.
Dr.lar 6 ay kadar yaşayabilirsin vs. demişlerdi ama adam 10 yıl daha yaşadı.
En sonunda Pankreas kanserinden öldü.

ben de pankreas diye biliyorum
komşumuz yakalanmıştı kadın 3 defa ameliyat oldu her yerini deldiler resmen ve doktorlar yaşama şansının az olduğunu söylemesine rağmen kadın yaşama öyle bir tutundu ki şu an gayet iyi

pankreas kanseri.. erken teşhisi imkansız ölüm oranı %99..

Beyin kanseri (glioblastoma versiyonu ) da var, genelde 1 yil icerisinde olume neden oluyor.
Tedaviye pek cevap veren bir kanser turu degil

Bir ara da metastaza ugramis deri kanseri de cok olumculdu, simdi biraz daha iyi bir durumda sanirim

Beyin kanseri bu sıralama da kaçıncı olur acaba

Akciğer çabuk ilerliyor diye duymuştum ama demek ki pankreas kanseriymiş pieta öyle diyorsa öyledir

damadimizin babasina da pankreas kanseri teshisi konuldu. onun da cok vakti kalmadigini soylediler. adam iyilesecegini dusunuyor, acikca soylemediler kendisine vaktinin az oldugunu. ne uzucu bunlar ya. uzak olsun kotu olan her sey.

İleri evre ise tüm kanser türleri tehlikelidir.
Ameliyat ile alınabilecek bir noktada mı ya da tedaviye cevap verecek mi? Kişinin yaşı nedir, bağışıklık sistemi güçlü mü?
"Erken tanı hayat kurtarır." uyarısı çok doğrudur ve herhangi bir belirti hisseden, uzman görüşü almaktan çekinmemelidir.

Tehlikeli derken sağ kalım oranı en düşük olandan bahsediyorsak buna pankreas kanseri diyebiliriz

damadimizin babasina da pankreas kanseri teshisi konuldu. onun da cok vakti kalmadigini soylediler. adam iyilesecegini dusunuyor, acikca soylemediler kendisine vaktinin az oldugunu. ne uzucu bunlar ya. uzak olsun kotu olan her sey.
bunu yazmamin 11 gun sonrasi vefat etmisti. ne hizli gelismisti her sey.

bunu yazmamin 11 gun sonrasi vefat etmisti. ne hizli gelismisti her sey.
Başın sağ olsun ancak yukarıdaki yorumda da yazılmış, bazı kanser türlerinde yaşama şansı düşük olabiliyor ve tabii ki yaş, evre de önemli faktör.

Geri