En tehlikeli insan

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3224 gün önce görüldü
Yaptığı kötülüklerin, çevreye verdiği zararının bilincinde olmayan, içten pazarlıklı olan insandır.

Dedikoducu
Asalak başkalarının sırtından gecinmeyi kendine huy edinmiş.
Utanma duygusunu kaybetmiş
Memnuniyetisizligi kiskancligindan kaynakli ve
Sürekli insanlari hor gören,asagilayacak derecede kibire sahip kişileri tehlikeli buluyorum.

Kendisi yapıp yapıp karşısındakini eleştiren, dikkat çekmeye çalışan, gösteriş meraklısı, kendisini dünyanın 8. harikası zanneden, kibirli, 7/24 laf sokmayı meslek edinmiş, bencil, insanların mutsuzluğundan mutlu olan, ak dediğine sonradan kara diyen, menfaatçi, bugün hakaret ve küfürle gömdüğüyle yarın kanka olan, liseli ergen tribindeki insanlardır.

Ortacı, tribünlere oynayan, dün küfür yediği insana ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi davranacak kadar geniş,
Umursamazlık adı altında ayarsızlığı ele almış, kendisi laf soktuğu halde hayır ben yapmıyorum deyip yapanlara laf çarpan dengesiz varlıklar.

Gelsin sosyal mesajlar.
Bknz. "Düşün ki o bunu okuyacak"

Kaybedecek bir şeyi kalmayan.

İkiyüzlüsü en tehlikelisidir. Malumunuz çok var.

Bu konu biraz şeye dönmüş , şeye . Neyse :e2:

En tehlikeli insan vicdanı , merhameti olmayan insandır . Dışarıda o kadar kan döken, cana kıyan, sevgisiz insanlar var ki.. Onlar tehlikelidir işte .

Daha bugün küçücük bebeği döven merhametsiz bi anne (anne de demek istemiyorum) nin videosunu izledim. Onlar tehlikelidir işte .

Boş boş şeyler yazmayın ya, en tehlikeli insan takribi 1 saat önce kuru fasulye yada nohut yemiş insandır.​

Maddi ve fiziksel anlamda sosyopat ve psikopat insanlar örnek verilebilir.
Manevi anlamdaysa, dürüst ve duyarlılığınızı kontrol edebilen biriyseniz hiç biri bana göre.

Her insan hata yapar lakin yaptıklarından asla pişman olmayan, vicdan azabı duymayan bir de üstüne pişkinlik edebilen insan tehlikelidir. Zira empati yeteneği yoktur ve bu yüzden her şey beklenir.

Haddini bilmeyen insan

İnsanların arkasından farklı konuşup gelip burada yüzüne methiyeler dizenler.

Geri