En tehlikeli burçlar hangileri?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bir insana 10 kere aynı şeyi söylersen olurmuş :D
senden önce de çok maruz kaldım :D run ve süreyya hanım sağolsun :D
ben yengeçleri öven taraftayım, bazı huyları çekilmez olsa da... psikopat değilsiniz de psikolojik olarak yıpratıyorsunuz kendiniz kadar karşıdakini de :D
yoksa kendi halinde insanlar yani...

ben yengeçleri öven taraftayım, bazı huyları çekilmez olsa da... psikopat değilsiniz de psikolojik olarak yıpratıyorsunuz kendiniz kadar karşıdakini de :D
yoksa kendi halinde insanlar yani...

hah şunu bileydin :D
çekilmez huy konusunda pek birşey diyemem o kadarcık olur ama piskolojik olarak insanları yıprattığımı hiçbir zaman düşnmüyorum :emoji_sunglasses:

İki üç tane seri katil Akrep çıktı diye tüm Akrepleri böyle lanse edenleri şiddetle kınıyorum. Kıskanılan bir burçtur Akrep.:)

Ikizler burcunun bu kadar tepki almasina ve igrenilmesine ragmen en masum burc olmasi herkese cevaptir.

Cok burc islerinden anlamam ama kime ikizlerim desen oggg igrenc seni lanet olasi pislik diyor. Sorun su, benim yukselenim bile ikizler. Duble ikizler yani.
Ben hic tanimadim ikizler burcu ama cok dengesizlermis, oyle diyorlar. Sende var mi oyle bir durum?
Ne istedigini biliyor musun juju, yoksa cok mu kararsizsin?

Yengeçten koca seç ömrün en az 10 sene uzar.

İmzamı attım.

Bazen ikizler olasin geliyor.

Duygudan yoksun bir balığım yukselenim aslan. Hemcinsimsen ötede bayıl avratsan bıyığıma yaslan..

Duygusal ama yumuşak değil ne -.-
Bir an erkekliğimi sorguladım. -.-

Geri