angie
Elmas Üye
Kim evleniyo ben mi skljsEvlilik arifesindekiler yazılmıyor angie hanım![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim evleniyo ben mi skljsEvlilik arifesindekiler yazılmıyor angie hanım![]()
övdün mü gömdün mü biziTerazi yi tek geçerim bu konuda, pek de sevmem huylarını. Yüreğinizi kabartan o sözlerine çok aldanmayın; duyan ilk kişi değilsiniz son da olmayacaksınız.
övdün mü gömdün mü bizi
BALIK BURCU
Balık burçlarının empati duyguları çok gelişmiş olduğu için genellikle her zaman çevrelerindeki insanlara yardım etmek isterler.
Bu nedenle sözcüklerini özenle seçerler ve insanları genellikle motive eden konuşmalarda bulunurlar.
Başkalarına karşı iyi ve nazik davranarak ve onların sevgisini kazanırlar. Çevresindeki herkese karşı çok tatlı dilli olan Balık burçları ile hoş zamanlar geçirebilirsiniz.
inşallah beni kıskanıyordur lakhdakldBize de laf soktu
arif ç seni de kıskanıyor belli boşver:p
umarım beni gömmemişsindir. çünkü hakiki terazi benim ve yeşil vadi benim hakkım!teraziler ikiye ayrılıyor bence, arifçe çok başka bi terazi. haritası fişirdek onun ama ben aşırı nemrut terazileri de biliyorum… çok ikilemde bırakıyor beni teraziler. şimdi pleskle arif bir mi? (birinizi gömdüm gibi oldu ama no) plesk nemrut gibi algılanmasın nemrutlar başka…
hahhahaha fenasıninşallah beni kıskanıyordur lakhdakld
Övünmek gibi olmasın ama tatlı dilli olduğumu söylerler....