En süper orkestra

Konu sahibi son olarak 4809 gün önce görüldü
0_a4b09_90a282fc_orig.jpg

0_a4b0a_6fb3b3b8_orig.jpg

0_a4b0b_3750f5ac_orig.jpg

0_a4b0c_685257c7_orig.jpg

0_a4b0d_ab91f31f_orig.jpg

0_a4b0e_d21ba58e_orig.jpg

0_a4b0f_31b1c5e5_orig.jpg

0_a4b10_8983ae8a_orig.jpg

0_a4b11_acd79cc5_orig.jpg

0_a4b12_d2490a8c_orig.jpg

0_a4b13_54f05745_orig.jpg

0_a4b14_718fc82f_orig.jpg

0_a4b15_85a839f9_orig.jpg

0_a4b16_ef61a549_orig.jpg

0_a4b17_b4252186_orig.jpg

0_a4b18_3f918177_orig.jpg

Buna bayıldım.Bu bacaksız bile çalıyor çelloyu biz halâ arşe çekecez diye göbeğimizii çatlatalım:kiki:

0_a4b13_54f05745_orig.jpg

Çello çalmayı biliyor musun?
Yada öğreniyor musun?

Birara ders aldım.Şuan gitmiyorum.Hocam çağırıp duruyor ama vakit ve nakit darlığı malesef.Yoksa aşığım çelloyaaa:dyg:

Aşık olmak iyidir, istanbulda olsan seni bir kaçküçük konsere davet ederdim. çelist bir kız arkadaşım var. arada banadaöğretiyor. Doğum günümde bana özel konserbile vermişti. en kısa zamanda almaya başla derslerini. ben bile arşeye alıştım az biraz.

Aşık olmak iyidir, istanbulda olsan seni bir kaçküçük konsere davet ederdim. çelist bir kız arkadaşım var. arada banadaöğretiyor. Doğum günümde bana özel konserbile vermişti. en kısa zamanda almaya başla derslerini. ben bile arşeye alıştım az biraz.

İnanılmaz derecede çello aşığıyım.Bir insanı bile çelloyu sevdiğim kadar sevemem.Arşeyi ilk elime aldığım an geldi aklıma da heyecandan kalbim duracaktı.:cici:

Çelloyu kontrbass gibi çalmak çok eğlenceli :D
Seninde işin gücün eğlence var yaa.Deli çocuk:kiki:

MAdem bu kadar seviyorsun git o zaman, seni engelleyen nedir? 7/24 çalışman gereken bir durum mu var. Yoksa maddiyat mı

MAdem bu kadar seviyorsun git o zaman, seni engelleyen nedir? 7/24 çalışman gereken bir durum mu var. Yoksa maddiyat mı

Maddiyat ağır basıyor tabii ki.Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biri için en mühim şeydir maddiyat.Zaman da kısıtlı ama o kadar da sorun değil.Bi şekilde zaman bulunur.

Maddiyat ağır basıyor tabii ki.Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biri için en mühim şeydir maddiyat.Zaman da kısıtlı ama o kadar da sorun değil.Bi şekilde zaman bulunur.

Bursadasın, yakın olsa arada sana ders verirdi arkadaşım ücretsiz hemde. o çok sever öğrenmek isteyen olsun hemen balıklama dalar.

Bursadasın, yakın olsa arada sana ders verirdi arkadaşım ücretsiz hemde. o çok sever öğrenmek isteyen olsun hemen balıklama dalar.

Aslında benim hocamda arkadaşım ama bu onun işi olduğu için karşılıksız ders almak istemiyorum.O sürekli çağırıyor ama dediğim gibi ben karşılığını vermediğim hiç bişey yapmam.Aşık bile olsam çelloya dinleyerek tatmin ederim kendimi.Ama en kısa sürede başlamak istiyorum.Yoksa sadece dinlemek yetmiyor artık.

Geri