Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çello çalmayı biliyor musun?
Yada öğreniyor musun?
Birara ders aldım.Şuan gitmiyorum.Hocam çağırıp duruyor ama vakit ve nakit darlığı malesef.Yoksa aşığım çelloyaaa:dyg:
Çelloyu kontrbass gibi çalmak çok eğlenceliBirara ders aldım.Şuan gitmiyorum.Hocam çağırıp duruyor ama vakit ve nakit darlığı malesef.Yoksa aşığım çelloyaaa:dyg:
Aşık olmak iyidir, istanbulda olsan seni bir kaçküçük konsere davet ederdim. çelist bir kız arkadaşım var. arada banadaöğretiyor. Doğum günümde bana özel konserbile vermişti. en kısa zamanda almaya başla derslerini. ben bile arşeye alıştım az biraz.
Seninde işin gücün eğlence var yaa.Deli çocuk:kiki:
Çelloyu kontrbass gibi çalmak çok eğlenceli![]()
MAdem bu kadar seviyorsun git o zaman, seni engelleyen nedir? 7/24 çalışman gereken bir durum mu var. Yoksa maddiyat mı
Maddiyat ağır basıyor tabii ki.Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biri için en mühim şeydir maddiyat.Zaman da kısıtlı ama o kadar da sorun değil.Bi şekilde zaman bulunur.
Bursadasın, yakın olsa arada sana ders verirdi arkadaşım ücretsiz hemde. o çok sever öğrenmek isteyen olsun hemen balıklama dalar.
Hiç denedin miSeninde işin gücün eğlence var yaa.Deli çocuk:kiki:
Hiç denedin miÇoğoş oluyo dum dum dum
![]()
Tövbe estağfurullah :zuha:Senin üstünde deneyecem onu ben.Kontrbas yapıp çalıcam seni:zuha: