En son yaptığınız iyilik?

Konu sahibi son olarak 1658 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani belki birbirimizi teşvik ederiz, yoksa amaç egomuzu tatmin etmek değil.

Ben de bunu anlamıyorum :) Sanki her şeyi tam anlamıyla yapıyoruz da bunu söylemiyoruz. Acaba pek iyilik yapmadığımızdan mı yazacak bir şey bulamıyoruz ?

Ben de senin için profilimi açtım Fernando bak oradan okuyamasalar da burada söyledik sevin hadi:p

Kardesimin sacini uyurken kestim.
Bana gore iyilik. Neden?
Cumku sicak cocuk geberio sicaktan soylersem izin vermezdi :))) ama ona sorarsaniz eksi point yazar bana on a gore kotuluk

Müe Hanımı kınamalısın Gamer

Yapılan iyilik söylenir mi hiç?

Rahmaniyet seviyesi de yüksektir oysa, nasıl böyle bir konu açmış. :e3:

Gamer bey kamkinize iletiniz işlenen günah da söylenmez özendirici olmasın diye , kendisi her şeye dikkat ettiği kadar buna da dikkat etseydi belki benim kadar olmasa da bir parça bahsettiği rahmaniyetten payını alırdı. Saygılar efendim:) Hayırlı cumalar özellikle kamkinize.

Mastor bey müe hanım size bir şey diyor şöyle ki

kamkinize iletiniz işlenen günah da söylenmez özendirici olmasın diye , kendisi her şeye dikkat ettiği kadar buna da dikkat etseydi belki benim kadar olmasa da bir parça bahsettiği rahmaniyetten payını alırdı. Saygılar efendimHayırlı cumalar özellikle kamkinize.

:u3::u3::u3::u3::u3::u3::u3:

Hastanedeki aşçı hasta olmuştu. Boş yer yoktu serum elinde kalmıştı, bir sandalye bulup verdim sayılıyor mu ?

Anneannemlerde ki tadiratçı korneşi takmaya çalışırken takamamıştı. Ona yardım ettim ben taktım. Parayı da ben alabilirim dedim. Adam bir daha yardım istemedi.

Ne dedim ki.s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri