En son ne zaman internet kafeye gittiniz ?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Geçen sene. Açmayı düşünüyorsan, iki kere düşün.

İnternet Cafe açmayı düşünüyorsan, pek kazançlı bir iş olmaz bu devirde demek istedim.

hatırlamayacağım kadar çok olmuş he.

Sanirim en son 2016 tarihinde flashimi alip bir dostuma forum sistemini kurmak icin gitmistim. Sanirim @Deep icindi diye hatirliyorum. Ondan sonra internet kafeye hic gitmedim.

lise 1'de gitmiştim... arkadaşım internet cafedeki çocuktan hoşlanıyor diye okuldan kaçıp oraya gidiyorduk vizyonsuzluğa bak. her yerde oyuncular ve chatçiler biz salak salak yılan oyunu mu oynuyorduk napıyorduk. kraloyun vardı oraya giriyorduk... pü rezillik.

Coook seneler önce 12 yil önce falan

Beşiktaş Adeks internet cafe ah ulen ne güzeldi.
O dönem için çok üst seviye bir işletmeydi.

iki ay önce kuzenlerle cs 1.6 oynamaya gittik
oyunu unutmuşum görüntüler de piksel piksel çok kötüydü
şimdi tarih öncesi oyun gibi duruyo ama o zamanlar 4K falandı

çok oldu
dur ya bi ara çıktı için gittiydim sanki

2006 falan herhalde oda olduğumuz ilde int kesintilerinin hat safhada olduğu dönemlere denk gelir

Liseyi Antalya'nın en güzel, en gözde lisesinde okudum, çarşının kendisiydi lisem <3
dolayısıyla her yeri internet kafeydi, bizim oğlanlarla giderdik ben oyun oynamazdım ama izlerdik onları en son lise 3-4 bırakmışımdır gitmeyi 2013-2014 falan...

Trabzon'da ergenliğimin tozunu attığım tüm PS cafeler konsol salonları kapanmış, yok olmuş ama o internet cafe hala faal. Çevresindeki tüm esnaflar lokantasına kadar değişmiş ama o duruyor.
Duygulanmistim

Geri