Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fondip ama ona da bakayımBeyefendi mi?
ne memuru alkol bey kglkdjdj o son kadehi içmeyecektik…2023 ağustos…… @kült ablası ile meyhaneden çıkıp, gitmiştik; o kadar çok oynamıştık ki, gecenin sonunda ayakkabılarımı çıkarmıştım. hilo o sırada sarhoş olup, sendelemekle meşguldü.kjkajsja
Üfff ben nasıl kaçırdım ya ben nerdeydimmmne memuru alkol bey kglkdjdj o son kadehi içmeyecektik…
Sen @BuYuCu nun yalancısısın kjkjkhkhgece hayatı Ankara’da yaşanır….
yani ben bilmiyorum…
yaşayanlar öyle diyor…
en son yılbaşında gittim.
bir önceki gece fondipteydik beraber, ondan yoktun……Üfff ben nasıl kaçırdım ya ben nerdeydimmm((
Ben orda kaldım o zaman shhdjdjdjdbir önceki gece fondipteydik beraber, ondan yoktun……
2023 ağustos…… @kült ablası ile meyhaneden çıkıp, gitmiştik; o kadar çok oynamıştık ki, gecenin sonunda ayakkabılarımı çıkarmıştım. hilo o sırada sarhoş olup, sendelemekle meşguldü.kjkajsja
ne memuru alkol bey kglkdjdj o son kadehi içmeyecektik…
bir önceki gece fondipteydik beraber, ondan yoktun……
Bi dahakine ben de gelebilir miyiimmBen orda kaldım o zaman shhdjdjdjd
bu sene daha kalabalık olcaz belli oldu hfljdjBi dahakine ben de gelebilir miyiimmvalla yaramazlık yapmam bi köşecikte oturur içerim ben de kendi kendime hı?
![]()