Oyun En Son Ne İçin Ağladın ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 271 gün önce görüldü
babam öldüğünde ağlamayı unuttum, bir daha ağlamam zannederdim. yeniden, abim öldüğünde ağladım. bu ikisi dışında yıllardır ağlamam.

aile temali her seye agliyom
bu aralar cok fazla anime izliyorum onlara da agliyorum :dd

nasıl tersine dönmüş
babamdan sonra katılaşmıştım bi daha ağlamam zannederdim
abimden annemden sonra gözüm kurumaz oldu
içeriğinde aile olan her şeye gözlerimin tepkisi var

Uzun yıllar oldu,hatırlayamıyorum tam olarak.

2 hafta önce, 1 hafta boyunca içim doldu doldu ağladım. Buna alternatif tıpta “rahat batması” deniliyor tşk

motorla çıkıp intercomda o malum müziği açıp çok eskiden anısı olan bir caddeden geçtiğimde ağladım... geçip gitmiş zamana ve değersiz hissettiğim günlere sanırım

Soğan doğrarken bir den duygulanmış olmalıyım. Gözlerimin yaşından önümü göremedim.

Clannad after story animesinde onceki sezonun kapanis muzigi karsima cikti youtube da gezerken. Baya baya hickirma sebebiyeti , bole goz dolmasi falan oldu. Animesi zaten ciger sokmustu. Simdi diyeceksinizki olm cocuk ninnisi lan bu.
Degil abi , sarki oyle bir seyki 2 sezonun draminin tum sahnelerini beyninde aktif edip dev bir tas ocagi gibi uzerine deviriyor. Adamlar oyle bir muzik yapmiski duydugun zaman tum sahneler vicdanina akin ediyor
15 sene once izlemis olmama ragmen.

Fi tarihinde kalbim feci kirilmisti.
Aklima o gelmisti gecenlerde.
Ona aglamis idim...o da iki saniyede gecti,yay burcu kisiligine büründük.
Allahtan zaman linear da,idare ediyoruz.
Spatyom'da bulunsak n'apardik?

Yakın tarihte karşılıklı verilen zamana ağladım. Aha o da benim nokta atışım oldu.

Karikatürzedeyim şuan gardım düştü ıngaaa (((

Komsumdaydim... Sohbet ediyorduk... Yeni evli Komsum annesini kaybettigi sure zarfinda yasadigi zorluklari acilari anlatirken gozlerimiz dolduydu... =/ 1 saat icinde fln.

Geri