Oyun En son kiminle telefon görüşmesi yaptınız?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Ben telefonla çok konuşmam, hatta mümkünse hiç konuşmam. Sevmem, nefret ederim. Ağabeyim aradı bugün; annemi daha özel bir ön tetkik yapacağı sağlık kuruluşuna götürmüştü, iyi de yapmıştı. Aramış beni, dışarı çay kahve içmeye çıkınca. E, “Berat bak, artık ben evde değilim, senin bunlarla daha ilgili olman lazım, geç gelme, üzme...” bilmem ne...

Annem, kapı gıcırdasa “Bu kapı neden gıcırdadı?” diye kendine stres yapıp midesine ağrı sokan bir hüviyette insan. Ben 7/24 yanında kalsam bu sefer buna da stres yapar. Ortası yok; dünyanın her şeye en çok stres yapan insanı. Babam zaten annem “Başım ağrıyor” dese, “Çeneme vurdu işte, bana hiç gelmiyor...” diyen bir insan. Ya kardeşim, hepimiz aynı anda kalp krizi geçirip ölelim de kurtulalım ya.

Ben hangi birine bakayım? Vallahi atacağım kendimi çocuk havuzuna… Ördek simitimle… İnşallah kılobrlu su yutarım.

Habuza atlıyorum, gelen?

adfad.png

Olum biri gelmis benim yillardir olan nickimi almis ve evlenmis galiba. :(

Vay anasini ya

Neyse

Konumuz en son is arkadasimla konustum

Türk telekom müşteri hizmetleri ısrarla arıyor ama bende inat ettim açmıycam : p

aile sosyal bakanlığı aradı, ne alaka ise 2. oldu bu.. buradan arayan kişiye sesleniyorum, doğru çevirin şu numaraları 😑

halaoğluyla konuştum
halam geldi ya oturuyoz arada yanlarına uğruyorum

Geri