En Son Hangi Filmi Seyrettiniz?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Titanların Savaşı :/

Örümcek adam: evet dönüş'ü izledim ve sıkıldım.

podzemlje:D yer yer anlamadığım oldu ama üç saat sürmesine rağmen sıkılmadım galiba. yine de bi çingeneler zamanı da değil bence. ayrıca bu adamın filmlerindeki sapkın cinsellik teması da biraz sinir bozucu jfjfkf

Tv de denk geldim Chocolat eski bir film. daha once izlememe ragmen izledim yine.
Oyuncular arasinda cikolata diye yalanasi bay Johnny Depp ve bayan Juliette Binoche var.
Film fransa da geciyor bizi ufacik tefecik bir kasabaya goturuyor, buraya bir kadin getiriyor bizimle beraber.
Kasabanin pek mutaassip sakin ve sakinelerini cikolata yardimiyla dinden imandan cikariyor bu kadin ve kizi.
Sonra Johnny abi geliyor o da bahsi gecen hanimla ayni yaradilisda.
Nehir korsanligi gibi garabet bir ise koyulmus. Bizi masalsi bir dunyaya sokmak isteyen guzel bir film.

Jackie Chan 'in The Foreigner - İntikam filmini.
Daha iyi olabilirdi,ama yine de güzeldi.

Yine boyle sacma bir mesai zamanlamasinda gecenin bir koru denk gelip izledigim bir film. - Gandhi -
Oyle bir filmki bittiginde film hakkinda degilde Gandhi hakkinda konusmak, tartismak ihtiyaci hissediyorsunuz.
Filmin en buyuk avantaji Gandhi rolundeki Ben Kingsley'nin Mahatma'ya ikiz kardesi kadar benzemesi.
Birde gercekte Hindistan'daki ingiliz yetkililer filmdeki kadar caresiz davranmamislar tam tersine filmdekinin
uc kati fazla eziyet cektirmislerdir.
Tabi eninde sonunda o kutsal topraklardan defolup gitmislerdir o ayri mevzu.
Kesin izlemissinizdir eski bir film ama rastlarsaniz es gecmeyin, sekiz dalda oscar sahibi olan
en iyi biyografik filmlerden biri.

Dün akşam Anna Karenina günümdü, arada düşer aklıma öyle izlerim.Etkisini de rüyamda hissettim.

Hayat Güzeldir - Güzel bir dram filmi idi. Pek hoşuma gitti.
Babam ve oğlum filmini anımsattı ama bu daha güzel.

Geri