en son gerçekten mutlu hissedilen an

Konu sahibi son olarak 2418 gün önce görüldü
Günlerdir bulamadıgım cikolatayı annem bulup aldı bi kac gün önce coook mutlu etti beni cancağzımm:anla:

Bugün. Büyük anlaşma yaptık dostlar.

annemden yediğim dayak
dayak insanı mutlu eder mi
o dayağı yiyemeyince etti

Mutsuzluklarımızın farkında değiliz çoğu zaman 'gerçekten'

Gördüğüm her güler yüz beni mutlu ediyor. Asık yüzlülerden uzak dururum. Çünkü onların kafasından hep kötü şeyler geçiyor.

bundan bir kaç ay önce bir çocuk gülmüştü yüzümüze, o zaman "gerçekten"

Çok geçmişe gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. Her an çok mutlu ve üzüntülü olabilirim hepsini de en uçta yaşarım ama en yakın zaman şeydi, dün gece Leyla ile battaniyenin altına girmiştik ve mecnun üstümüze atladı tum tombikligi ile... Beni kıskanması aşırı mutlu etmişti. Yoo, leylayi kıskanmadı.

Uzun zamandır mutlu hissediyorum. Marmaris’ten Ankara’ya dönüş yolculuğumuz. Denizli yolunda kuzu tandır hikayemiz var o durum , yine bu yaz doğum günü hediyem.. Almi 90’lara götürdü beni..

Yazın geneli güzeldi çok güzel geçirdik.

Ama şimdi aklıma gelen Elif’in iyileşmesi. İyi olduğunu duyduğumuzda üstümden tonlarca yük kalktı.. Sağlık varsa mutlu olmak elimizde...

Bir kac saat odamdaydim. keyif yapiyorum, is yapiyorum. bizimkiler kapima dayandi, surekli gelip gidiyordular. biraz kizdiktan sonra gelmediler. bi sure sonra annem geldi "kizim nerdesin gozumuz ozledi seni" dedi. tam kizacaktim yine kapiya vurup duruyorlar diye, sonra gonlum yumusadi ve iste o mutlu etmisti beni en son :p

Geri