En Sinsi kız isimleri.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cumartesi Zeynepler sinsi olur.

amma ebru yazmışsınız yaa, ben ve sinsilik .p

Ince dudak bence ezgi degil de daha cok busra ya da kubra.

kübra, büşra, tuğçe, tuğba ve damlalar bana hep sinsi gelirdi... büşra, tuğçe ve damla kulvarında çok sevdiklerim olunca geriye kübra ve tuğba kalmıştı rahatladım... sonra bi kübra'yı sevdim onu da eledim derken elimizde bi tuğba kaldı.
tuğbalar beni bulmayın lütfen, rica ediyorum tutunacak bi sinsi ismim kalsın...
gerçekten dileğimin kabul olduğu tek alan hala bir tuğba’nın beni bulmaması… teşekkürler tuğba. sinsisin falan ama halden anlıyorsun.

oraya pub u da ekleyin es geçmeyin :D karda yürür yağmurda koşturur at mı geçti hendek mi atladı anlamazsın :D

esmer gizemlerden de uzak durun mesela. esmer olup sinsi olmayan gizem görmedim. sinsiliğini esmerlikleri örter sanıyorlar ama asla.

Melom cokmu cektin lisede bebegim ya. Keske yaninda olsaydim<3
ya sen var ya <3 çabuk plesk gelip ben de çok çektim demeden sarılalım ve bundan sonrasını birlikte geçirelim… bu gizemlerden çok çektim ben. hem sinsi hem yüzsüzler aşırı tehlikeli.

oraya pub u da ekleyin es geçmeyin :D karda yürür yağmurda koşturur at mı geçti hendek mi atladı anlamazsın :D
Şu güvendiğim arkadaşlarıma bakın. Neyse bir şey yazmicam, anladın :d
Aa bak iyi hatırlattın. Ortaokulda sınıfa Konya’dan bir Meryem gelmişti. @juju ’nun görümcesi gibi 5 günde sınıfı birbirine düşürüp sonra hiçbir şey olmamış gibi sınıfın baş köşesine kurulmuştu.
Dudakları böyleyse sekmez.

Geri