En sinsi 3 burç

Konu sahibi son olarak 1194 gün önce görüldü

İlişkilerde alttan alta bir şeyler düşünen ve bunu belli etmeyenler sinsi olarak tanımlanır. İşte en sinsi 3 burç…​

En sinsi 3 burç

Günlük hayatta her düşündüğünü söylemeden hareket edenlere ya da içinde biriktirip sonradan patlayan insanlara denk gelmişsinizdir. Bu kişilerden bazılarına sinsi denir. Onların ne hissettiğini ne de düşündüğünü tam anlamıyla bilmek bir matematik problemi gibidir.

EN SİNSİ 3 BURÇ

AKREP:
Gizemli olan Akrep burcunun ne hissettiğini asla tahmin edemezsiniz.

İKİZLER: Keskin ve pratik zekâlı olan İkizler burcu doğal görünse de istediği zaman sinsi olabilir. İkizlerin arkasından iş çevirirken iki kez düşünün.

BAŞAK: Evhamlı Başaklar her cümlenizde bir detay yakalayabilir. Siz siz olun bir Başakla yarışmayın.

@yoSun; bak kanka ben sana bosuna demiyorum Akrep ve İkizler diye. Beni dinlemiyorsun ki olum. Yilan yilan sssssss

Bu 3 burçtan da çevremde kimse yok…

Bizde sinsilik yok olmazda ;d

Asla tahmin edemezsiniz ona gore

Terazi nerede ya.. başlığı en sinsi dört burç olarak düzenleme yapalım..

O tanım sinsilik değil ki :) arkamdan iş çevrilmez doğru hissederim ve adamı mat ederim ben :)
İKİZLER: Keskin ve pratik zekâlı olan İkizler burcu doğal görünse de istediği zaman sinsi olabilir.

Sinsiliği kontrol altına almışsınız. Diğer burçlar, gariplerim; kontrolsüz bir sinsilik yapıyorlar ama sizler bunu kontrol etmeyi başarıyorsunuz. Daha sinsice değil midir bu :D

İKİZLER: Keskin ve pratik zekâlı olan İkizler burcu doğal görünse de istediği zaman sinsi olabilir.

Sinsiliği kontrol altına almışsınız. Diğer burçlar, gariplerim; kontrolsüz bir sinsilik yapıyorlar ama sizler bunu kontrol etmeyi başarıyorsunuz. Daha sinsice değil midir bu :D
Lütfen alıntı yaparken puntolu kısımlara dikkat edelim hata olmasın doğrusu aşağıdadır. Ayrıca kontrollü sinsilik olmaz o zekanın vermiş kıvraklıkla savunmaya geçilen atak halidir.. :D

Lütfen alıntı yaparken puntolu kısımlara dikkat edelim hata olmasın doğrusu aşağıdadır. Ayrıca kontrollü sinsilik olmaz o zekanın vermiş kıvraklıkla savunmaya geçilen atak halidir.. :D

Ben anlamam, istediği zaman sinsi olabilir diyor burada :D
O kıvrak ve pratik zeka ile sinsilik gibi insanın kolay açık vermesi muhtemel durumu bile kontrol edip dilediği zaman kullanma yetisini kazanmışsınız. Takdir edilesi ve korkulması gerekilen bir durum bence :D

Akreplerin ne düşündüğünü, ne yapmak istediğini kimse bilemez. Bu aslında sinsilik değil ki gizemli oluşları. Duygularını çok iyi gizlerler.

Geri