En sinir olduğunuz davranış biçimi ve sözler nelerdir ?

Konu sahibi son olarak 3771 gün önce görüldü
Sizin bünyeniz hangi küstah davranışı kaldıramaz ve reddeder?​

Sanki sözlük değil de sohbet konusu gibi olmuş.

Çok benim valla saymakla bitmez. Kolay adam değilim obsesif bir tarafım var.

yalakalık,yaşanmışlığa saygısızlık edip tanıyıp tanımamazlıktan gelmek

El sakalari en haz etmedigim seydir. Bacim, kizim, gülüm gibi sözlerede cok sinir olurum :T:

Basit sorular sorduğumda, cevabını kısa ve net alamayınca karşımdakini linç edesim geliyor. Neyse tamam sakinim .

Düşüncesizliğe asla tahammül edemiyorum.
Forumdan basit bi örnek vereyim...
-Arkadaşım dediğin insana 'derdim var' diyorsun ve o da dinlemeye başlıyor(sözde). Sen derdini anlatırken o başka konularda saçma sapan mesaj atıp : )) smiley koymaya devam ediyor...

Nasıl bir düşüncesizlik ve samimiyetsizlik aklım almıyor.

**Spam/Adversiting**lığa hiç bi zaman tahammülüm yok.

Üstüne vazife olmayan konular hakkında birilerinin yorum yapmasi beni benden alan davranis ve tutumlar arasinda birinciligini koruyor.

Böyle gözlerini devirip ağzını bi garip şekle sokup bakan bi tipin davranışları beni sinir eder. Yapmacık davranıyosa ve yerine göre durmuyorsa yine sinir olurum

Sağda solda kendisinden başka biri yokmuş gibi yolu masayı falan özellikle arabayla tin tin gidenlete sinir olurum.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Alaycı hareketlerden ve emir vaki sozleri sevmem

Kendine dair aksaklıklarını paylaştığın birinin bunu sana karşı kullanması..
Bu acayip sinir ediyor beni..

ikiyüzlülük,genişlik,gerçeğin ne olduğunu bildiği halde tam tersini savunmaya kalkışmak vs.vs

Yemek yerken birinin ağıznı şapırdatması. O an masayı kafasına geçiresim geliyor. Vücudum sanki o sesi duyunca parçalanıyor gibi oluyor.

Genel olarak herşeye sinir olduğum için belirli bişeyleri sıralamak istemiyorum.

kimliğini satıp fake dolananlar
hertürlün ortamda yatacak yerleri yoktur bunların

El şakaları ve sırnaşık hareketler.

Gülüyorsam güldürüyorumdur.
Önemli olan mesafesi.

Sırnaşıklığa ve ısrar edilmeye tahammülüm yok.

Geri