En sık yapılan makyaj hataları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ten renginizden çok açık kapatıcı kullanmak
Yanlış rimel kullanmak
Kaşları çok koyu renk boyamak

Yüz ile boyun arasındaki renk farkı ile koyu kaşlar en çok dikkatimi çeken detaylar oluyor.

Saçı sarı, gitmiş kaşı koyu renk yapmış bunun gibi oluyor iğrenç

1708409126365.png

kapatıcılar ve fondoten çok sürüldüğünde bariz belli oluyor ciltteki pürüzlük belli oluyor :S

Saçı sarı, gitmiş kaşı koyu renk yapmış bunun gibi oluyor iğrenç

Ekli dosyayı görüntüle 92647

Bazılarına zıtlık yakışıyor çünkü ten / göz rengi ve sarının tonu ile alakalı. Örneğin gri saç ya da buz sarısında kaş rengini çok açamıyorlar, kötü duruyor.

Kaş boyası / dövmesi yaptıranlar var ve koyu duruyor ayrıca yüz ifadesini çok sert gösteriyor. Kaşını kendi boyayanlar da bazen abartıp doğallıktan çıkabiliyorlar.

• Alkış
Tepkiler: ne
Bazılarına zıtlık yakışıyor çünkü ten / göz rengi ve sarının tonu ile alakalı. Örneğin gri saç ya da buz sarısında kaş rengini çok açamıyorlar, kötü duruyor.

Kaş boyası / dövmesi yaptıranlar var ve koyu duruyor ayrıca yüz ifadesini çok sert gösteriyor. Kaşını kendi boyayanlar da bazen abartıp doğallıktan çıkabiliyorlar.
Lefty ne çok şey biliyorsun sen kjkjkjk maşallah on parmağında onbir marifet

Doğru fondöten bulmak doğru eş bulmaktan daha zor arkdslr… gerçi ben ikisini de bulamadım hala nsjsjssjsj

Doğru fondöten bulmak doğru eş bulmaktan daha zor arkdslr… gerçi ben ikisini de bulamadım hala nsjsjssjsj
Bileğin iç kısmında deneyebilirsin ve o zaman yüz - boyun farkı oluşmaz. Islak olanlar daha iyi yayılır ancak mat ve kalın dokulu olanlar, yüzde maske görünümü yaratabilir.

Benim tercihim ise renkli güneş koruyucular ve böylece cilde zarar da vermiyor.

Geri