-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adana, Gaziantep ama daha çok Gaziantep. Oraların biberi başka. Burdan aldığımız biberler kurutulsada yumuşak kalıyor üstelik acısıda değişik yani acı olmaya karar verecekken ekşimiş gibi arafta kalmış biberler. Patlıcanları da öyle. Kurutmalık patlıcan soruyorsun Topan patlıcan veriyor. Pazarcısı da tam bilmiyor ama incir öyle mi cağnım İncir tazeyken başka kurutulduğunda başka. Kurutmalık demişken domatesin de çok başka oluyor. Üstelik en çabuk kuruyan sebze. Paket almanızı önermem katkı maddeleri var çünkü. Neyse Adana Antep işte.Kuru dolma biber seviyorum nereye ait bilmiyorum ama
Kafanizin karisikligi kadar eminim burda satilanlarin halis kurutma olmadığından ama efendim her zaman bulamiyoruz ki antep adana insanını torpil yaptıralım da kendimize kuru biber getirtelim ))Adana, Gaziantep ama daha çok Gaziantep. Oraların biberi başka. Burdan aldığımız biberler kurutulsada yumuşak kalıyor üstelik acısıda değişik yani acı olmaya karar verecekken ekşimiş gibi arafta kalmış biberler. Patlıcanları da öyle. Kurutmalık patlıcan soruyorsun Topan patlıcan veriyor. Pazarcısı da tam bilmiyor ama incir öyle mi cağnım İncir tazeyken başka kurutulduğunda başka. Kurutmalık demişken domatesin de çok başka oluyor. Üstelik en çabuk kuruyan sebze. Paket almanızı önermem katkı maddeleri var çünkü. Neyse Adana Antep işte.