En Sevdiğiniz Yerli ve Yabancı Ünlüler

Konu sahibi son olarak 4776 gün önce görüldü
Üyelerimiz Sevdiği En Güzel Ünlüler ...

Ben Başlıyorum....

YERLİ

HADİSE

HANDE YENER

YABANCI

İNNA

ADRİANA LİMA

936657_633286173354761_138914495_n.jpg

48139_630454393637939_811990094_n.jpg

155732_624109037605808_1405745009_n.jpg

Robert Pathinson

Teoman
Hayko Cepkin
Baris Manco
Düs Sokagi Sakinleri
Haluk Levent
..

Johnny Depp, Mehmet Gunsur, Vin Diesel, Elijah Wood, Gérard Butler, Kivanc Tatlitug, Adrien Brody, Candan Ercetin, Sertab Erener, Sebnem Ferah, Tarkan, Gokhan Tepe, Yalin, Rafet El Roman, Maître Gims, Sexion d'Assaut, R. Kelly, Craig David, Adèle, Stromae, vesaire vesaire aklima bunlar geldi cok var :p

Mehmet Günsur / Clint EastWood

Yabancı;

Keanu Reeves, Sandra Bllock, Salma Hayek, Anne Hathaway, Johnny Depp, Mel Gibson, Jason Statham, Nicolas Gace, Bruce Willis, George Clooney, İan Somerhalder, Jensen Ackles

Yerli;

Mehmet Günsür (hastasıyız), Ahmet Kural, Seçkin Özdemir(Korkut Ali karakteri) Zeynep Çamcı, L&M bütün oyuncuları, Vahide Gördüm, Alper Saldıran, Dolunay Soysert, Ediz Hun, Birce Akalay öyle gider..

Nejat İşler , Erdal Beşikçioğlu

Bu liste cok uzar hatta hepsini yazamam unuturum yani.

Benedict Cumberbatch, Masi Oka, Tom Hiddleston, Michael Fassbender, Natalie Dormer , Scarlett Johansson , Rebecca Hall, Natalie Portman , Keira Knightley , Johnny Depp, Lars&Mads Mikkelsen , Kim Bodnia , Ewan Mcgregor , Hugh Laurie , Stephen Fry , Misha Collins, Meryl Streep, Julia Roberts, Vincent D'onofrio , Marion Cotillard, Gackt, Beatrice Martin, Adele, simdi liste bitti diyecegim baskasi gelecek aklima o yuzden bu liste uzarda gider

Ciddi ciddi 86 isim yazanlar var. Pro Evolution Soccer.

En sevdiğim yerli ünlü kendim. Yabancı ünlü yok.

Geri