En sevdiğiniz yaş pasta çeşidi nedir?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Pasta-Tatlı-Reçel-Marmelatlar
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
şu an çilekli yarın çikolatalı fıstıklı olabilir, karamelliye de hayır demem, profiterollü de efsanedir ama, ımmm orman meyveli de fena olmaz yanii .p

Pasta ustası şayet başarılı ise aslında tüm pasta çeşitleri de sevilebilir. Pastaya kullanılan malzemenin kalitesi ve krema çok önemli.

varsa bi çikolatalı pastasınızı alırım
tm kahveler bende

Bu başlıkta daha önce yazmıştım ve krokanlı pastayı da ben çok ağır buluyorum @yeLda cığım ancak kestaneli de en sevdiklerim arasındadır.:)

Benim canım pasta istiyorsa en yoğununu tercih ederim genellikle Leftyciğim. Daha az şekerli ihtiyacımı çoğunlukla sağlıklı gıdalarla giderdiğim için pastada genelde yoğun çikolatalı, fıstıklı, krokanlı gibi seçenekler tercihim oluyor.
Ha yiyebiliyor muyum, ancak bir dilim.. :)

Benim canım pasta istiyorsa en yoğununu tercih ederim genellikle Leftyciğim. Daha az şekerli ihtiyacımı çoğunlukla sağlıklı gıdalarla giderdiğim için pastada genelde yoğun çikolatalı, fıstıklı, krokanlı gibi seçenekler tercihim oluyor.
Ha yiyebiliyor muyum, ancak bir dilim.. :)
Yaş pastayı ben de çok aramam ancak dondurma konusunda zaafım var, miktarı abartmadan yemeye çalışsam da bazen limiti aşabiliyorum.

Kestaneli olmadığı sürece hepsini severim

Geri