En sevdiğiniz sokak lezzetleri?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
bizim denediğimiz yerler mi kötüydü acaba gerçekten ya... hiç mükemmel yanını görememişiz, ben de hiç sevemedim. o güzel ıslak hamburgerler nerede acaba, varsa...
+ @Aze

her yer güzel yapamıyor maalesef. benim yediğim en iyi yer taksim kızılkayalar. bir de etiler marmaris idi. yani orada şubeleri var mı, bilemiyorum tabii ama eminim şubeden şubeye bile fark ediyordur. bir sonraki gelişinizde gideriz kızılkayalara<33

+ @Aze

her yer güzel yapamıyor maalesef. benim yediğim en iyi yer taksim kızılkayalar. bir de etiler marmaris idi. yani orada şubeleri var mı, bilemiyorum tabii ama eminim şubeden şubeye bile fark ediyordur. bir sonraki gelişinizde gideriz kızılkayalara<33
ay ben de taksim'de yemiştim, inşallah kızılkayalar değildir... olur olur gidelim:3

Kadıköy kızılkayalar güzel yapıyor
kızılkayalar genel olarak iyi yapıyor galiba. ama önceliği taksim aldı :d

+ @Aze

Ben kadıköyde denedim yavrum ama ilk karşıma çıkan yerdi aç olduğum için o an dükkanın ismi aklımda yok hiç.....
Mecbur sevene kadar deniycez jhjdfj istikamet taksim........

Geçen sene Almanya fransa elemanlari bi geldi gece saat 3 4 midye kokoreç ekmek arasi köfte hepsini ayni anda söyleyip yediler cidden kusulasi ya

kokoreç türü hariç
çoğunu severim

Kimin kokosu kimin kokosunda belli olmayan ekmeksiz ve halka Koko Hard Party geceleri düzenlememle meşhurumdur. Fenasal olaysal mükemmelsel yh.

Macun tüpten çıktı, akşam kokolaşalım.

Geri