Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiçbir zaman hiçbir kitap hayatımı etkileyen en sevdiğim olarak nitelendirebileceğim şekilde olmadı. Çok güzelleri elbette vardı ama bugüne kadar okuduğum onca kitabın içinde bu ayrımı yapamam ben.
Ama bu sene en severek okuduğum kitap Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Saatleri ayarlama enstitüsü oldu
Bu başlığa ''en sevdiğim kitap'' şu ya da bu diye cevap vermek doğru olmaz ama iyi ki okumuşum dediğim kitap,Fernando Pessoa'nın Huzursuzluğun Kitabı ,isimli eseri diyebilirim.
Bakın şu an içeriğini bile hatırlamıyorum ama üzerimde bıraktığı his dolayısıyla bu soruya hep Amin Maalouf, Doğunun Limanları cevabını veririm ben.
Çok hoşuma gitmişti, okuduktan sonra bir süre başka kitaba elimizin gitmediği bazı kitaplar olur ya, bahsettiğim kitap benim bu konuda ilkimdi.
Ayırmak çok zor, fakat ilk aklıma gelenler ve etki bırakanlar:
Gabriel García Márquez - Bir Kayıp Denizci
Knut Hamsun - Açlık
E.Bronte - Rüzgarlı Bayır (Uğultulu Tepeler)
Oğuz Atay - Korkuyu Beklerken
Stefan Zweig - Amok Koşucusu
Şermin Yaşar - Tarihi Hoşçakal Lokantası
Adler - İnsanı Tanıma Sanatı
Ahmet Ümit - Ninatta'nın Bileziği
Amin Maalouf - Semerkant
Ayşe Kulin - Adı Aylin
Buket Uzuner - Benim Adım Mayıs
Jennifer Lauck - Siyah Kuş
Frank McCourt - Angela'nın Külleri
Mina Urgan - Bir Dinozorun Anıları