En sevdiğiniz film, dizi ve kitap karakterleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beni çok etkileyen bir seri olan hush hush serisinin ilk kitabı olan "Fısıltı" kitabında yer alan ve günahkâr bir melek olan "Patch" karakteri.

katip bartleby ile yakın arkadaş olmak isterdim. ama o benimle arkadaş olmamayı tercih ederdi tabii

Karakalpak Kızı adlı muhteşem eserde "Cumagül" adlı karakter beni derinden etkilemiştir.
1900'ler ve Rusya'da bir devrim oluyor.. ve sonrasında su gibi akıyor roman.
Cumagül bir miting alanında tesadüfen öğrenir "kadınlar da erkekler ile eşit haklara sahiptir" diye..
Daha önce de dediğim gibi her kadının okuması gereken bir kitap özellikle.

The Walking dead dizisinde ki.
Darly Dixon karakteri beni etkiledi.

Martin Eden ve Jean Valjean arasında kaldım. Hatta Andrey Bolkonski'yi de çok severim.

Çavdar Tarlasında Çocuklar/Holden Caulfield

“Ki böyle,tanıştığıma hiç memnun olmadığım kimselere,durmadan, “ Tanıştığımıza memnun oldum,” demek beni öldürüyor. Ama, hayatta kalmak istiyorsanız, ille de bu zırvaları söylemek zorundasınız.”

Yüzüncü Ad / Hatem

Bu kadar sadık bir yardımcı yoktur. Efendisi nereye sürüklese oraya gidiyor

Bazı roller ve bazı oyuncular diyeyim.

Henry Hero rolleri
Beren Saat Aşk-ı Memnu
Michael Dexter...

Bazı insanlar ruhunu taşır bazı rollerin ve zirvede bırakmalıdırlar başka işlere bulaşmadan.

Son düzenleme:
Killing Eve dizisini yeni bitirdim, buraya da yazacagim. Carolyn karakteri..

Orada duygulari yuzunden her isi eline yuzune bulastiranlar varken, kendisi manipulasyonunu yapip, istedigini alip cikiyor isin icinden : )) Oyunun nasil oynanacagini bilenlerden.

Duygusunu farkli sekillerde yasayanlardan, soguk, mesafeli, karizmatik, zeki.

Dipnot: herkes nefret etmis Carolyn’den… ben bayildim. Kadinin oyunculugu zaten harika!

Bir de Downtown Abbey’deki
“Emotions are overrated” diyen Violet Crawley : ))

Cyrano de bergerac♥️
Sid (hanıııım hanıııım onlar benim yavrularım)🥰
Canım No Face 👻
Vecihi (Benim canım kocama benzer♥️)
Badi Ekrem
Tosun Paşa
Yaşar Usta (seen milyarder, para babası, fabrikalar sahibi saim beeey, sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm♥️)
Renee (Kirpinin Zarafeti)
İbrahim Kurban “Şovunla beni etkiledin. Artık gerçeği duymak hakkım” (Dublörün Dilemması)
Habib Hobo “Bir erkeğin hayatında ses etmeyip pes ettiği anlar vardır” (Dublörün Dilemması)

Daha sürer bu liste*

Geri