En Sevdiğiniz Abur-Cubur İkilisi ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2767 gün önce görüldü

En Sevdiğiniz Abur-Cubur İkilisi ?

• Kullanılan toplam oy
    22
WGWBmm.jpg

biri üzerime acılı patos atsınnnnnnnnnnnn. bütün zararlarını bilerek ve isteyerek yiyorum true love..

Çayın içerisine leblebi.:sırıt:

Şu yaşımda hala çocuk gibi çokça cips yerim. Tabi ki cips & kola.

fındık fıstık OOOOO :ppp

Galeta, vişne suyu.
Benim abur cuburum

Bira&soslu-kabuksuz çerez < 3 ben

Cikolata dersin sanmistim. Sendeki cesit marketlerde yok :nopsrn:

Ben cok secici degilim, cayimin yaninda halley yemeyi ozledim ama.

Çikolata demediğine şaşırıyorsun da, adamın kalp yapışına şaşırmıorsun djslkadl

ehe nasıl görmemişim ben bunu acabası :sırıt:
bu adama bir şey oldu, tuzlu kahveyi içtiğinden beri bi hal oldu, ponçik oldu sanırım artık:anla:

bu adama bir şey oldu, tuzlu kahveyi içtiğinden beri bi hal oldu, ponçik oldu sanırım artık:anla:

Larim ben bu adami 569644 yildir filan taniyorum. Sasirilcak biseyi yok bana gore, sizin sasirmalarinizi izliyorum sadece :aeg:

Çok değil, bir süre sonra takım elbisemi kravatımı çıkartıp atletli pijamalı tv karşısında oturan aile reisi moduna geçiş yapacağım hdjsks
Yani aslında lanemoje hanım beni bi ifşa etse tüm karizmam çizilir, ama bugüne kadar bana karşı öyle bir şey yapmadı. O nedenle ona minnettarım dhsjks

Çok değil, bir süre sonra takım elbisemi kravatımı çıkartıp atletli pijamalı tv karşısında oturan aile reisi moduna geçiş yapacağım hdjsks
Yani aslında lanemoje hanım beni bi ifşa etse tüm karizmam çizilir, ama bugüne kadar bana karşı öyle bir şey yapmadı. O nedenle ona minnettarım dhsjks

Yok yapmam, yani yapmam heralde bilmiyorum .p
Ama buralarda seni anlattiklari zaman icten ice guluyorum ben, hicbisey bilmiyosunuz diyorum :D

Geri