En Sevdigim Düşmanım

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
saçma sapan bi konu olmuş , ama arkadaşı kınamıyorum bahane sözlükteki diğer konulara bakarsan bu en mantığa yakını.

Hayır oradan yanlış gözüküyor.Kinyas'a her yerden bakarsan bak seviyorum gerçek mana da. Boşuna diretme,kendine benzetemezsin beni :D

Hocam benden duymuş olma ama dün maria bize senin kinyasın arkasından konuştuğunu söyledi ve sevgilisiyle buluşmaya gitti sonra gidiş o gidiş işte.

Hocam benden duymuş olma ama dün maria bize senin kinyasın arkasından konuştuğunu söyledi ve sevgilisiyle buluşmaya gitti sonra gidiş o gidiş işte.

Sende yeni sivrilmeye çalışanlardansın sanırım : )
Benden ekmek çıkmaz rahat ol.

Böyle bi düşmanı olan çook derin bi yalnızlık içindedir. Hoşlanmadığı birini bile kaybetmeyi göze alamaz :)
Benim yok böyle düşmanım, beni anlamayanı ne yapayım :p

Sevmediğim düşmanım da yok benim :) Mesafe koyduklarım vardır en fazla , düşman kelimesi zaten bilinçli abartılmış , hem hoşuna giden hem davranışlarını onaylamadığın kişilerden bahsedilmiş konuda bence.

saçma sapan bi konu olmuş , ama arkadaşı kınamıyorum bahane sözlükteki diğer konulara bakarsan bu en mantığa yakını.

Şahsen mantıklı buldum konuyu, tartışmalarda sıklıkla ters düşmene rağmen tavrına duruşuna saygı duyduğun, hayranlık beslediğin birileri olabilir, tabi düşman kelimesi biraz abartı gibi duruyor olabilir ama sohbet başlığı neticede saçma sapan denecek kadar fena durmuyor bence..

Ben bu konudan bir mesaj ayırtayım, ilerde böyle biri olursa buraya çok da bir güzel yazarım..

einstein detected, diye iğrenç bir espri yaptırdınız bana sonunda.

ya tamam haklısınız. en sevdiğim düşmanlarımsınız o zaman. (:

Şahsen mantıklı buldum konuyu, tartışmalarda sıklıkla ters düşmene rağmen tavrına duruşuna saygı duyduğun, hayranlık beslediğin birileri olabilir, tabi düşman kelimesi biraz abartı gibi duruyor olabilir ama sohbet başlığı neticede saçma sapan denecek kadar fena durmuyor bence..

Ben bu konudan bir mesaj ayırtayım, ilerde böyle biri olursa buraya çok da bir güzel yazarım..

Anlayan anliyor, :)

Anlamayana ne desek bos, sadece "Yaziiik" dedim
Anlayip ta konuyu sirf ben actim diye baltalayanlar, kafaniza piyano düssün,
Anlamak istemeyip konuda pislik arayanlar, isalla ölürsünüz :D

bknz;
konunun acildigi bölüm Forumsal Cafe !

Düşmanın bile mert olanı gelsin lütfen .

Geri