En sert içki hangisidir?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
En sert,insanı çabuk etkileyen içki hangisidir?​

Sek içilen her içki serttir ama vodka ve tekila başı çeker..

yeşil peri alevlendirir.

%95 alkol oranıyla absinthe başı çeker arkasından %80 alkol oranıyla Stroh rom gelir

Tamamen psikolojik Absinthe en ağır içki doğrudur ama 2 şişe içip sarhoş olmadığında oluyor 2 bira içip dağıldığında oluyor..

Cin Absinthe Tekila Viski bunlar sert içkilerdir.

Rom u bilirim daha sert denemedim.

Kişinin alkole karşı duyarlılığına göre her içki sert gelebilir ancak yorumlarda da belirtildiği gibi sek içilen içkiler en sert içkidir.

yazın bitimi baharın gelişiyle halı saha maçından sonra içilen buz gibi soğuk su adamın aklını alır
o kadar serttir ki en sert erkeği bile yumuşatır

Alışık olana sert sert gelmez. Alışık olmayana dünyayı ters çevirir.

Bak ben öyle içerim böyle içerim bir bok olmaz bana triplerine girmeden yazacağım. Cidden içtim mi içerim. Ama ben absinthe kadar Allah affetsin gtümü başımı dağıttığım bir içki içmedim

benim mide ameliyatlı olduğu için çok içemiyom içerisi hemen doluyo
o yüzden gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bana bir şey olmaz
en sert içkiyi getirin lıkır lıkır gider :p

vodka ve bira dışında içmem. birkaç hafta önce her mekanda hep tekila ile başlayıp devam ettik. kafayı sıfırladığım ama aynı zamanda lanet olsun dediğim bir gündü. allah canımı alsın diyordum. tekila lanet bir şeymiş.

Sert içki sevmem. Alkol oranı arttıkça tat acılaşıyor. O tadı bastırmak için binbir çeşit şey ile birlikte tüketiyorsun. E tat almadığım bir şeyi kafam güzel olsun diye niye içeyim?

Viski mesela, yok soda içtim yok redbulla döktüm yok çikolata yedim yanında. Tadı o kadar acı ve kötü ki sürekli tadı bastırmak istiyorsun. Ne gerek var?

Denerim hepsini ama düzenli içmem. Ben bir kokteyl p*zevengi oldum son bir kaç yıldır :d

Meyva suyu, Şörbet, Ayran, Boza, Komposto, bunların hepsini denemişliğim var. Kışın Salep iyi gidiyor, yazın da Komposto.
İçtiğim en sert şey Espresso oldu. Ölüyü bile diriltir. O kadar sert bir Kahve.

Geri