En şefkatli ve sevecen 5 burç

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
634cee9ae4bfdc2d40307e0f

Bazı insanlar çok sevecen ve anlayışlı bir yapıya sahip olur. İnsanlarla iletişim kurarken rahatlatıcı, şefkatli ve çok sıcak kalpli davranırlar. Her zaman çevresindeki kişilere destek olurlar. Empati duygusu çok gelişmiş olan bu insanlar genellikle çok iyi dost olurlar. Astrolojideki en şefkatli burçlar.​

İyi niyetli ve empati duygusu gelişmiş insanlar çevresindeki her insana destek olur. Onlar herkesin yardımına koşar. Adeta bir anne şefkatiyle çevresindeki herkesle ilgilenir. Bu özellikleri sayesinde çok iyi dost olurlar. Astrolojide yer alan en sevecen burçların özelliklerini bu yazımızda bulabilirsiniz.

1- BOĞA BURCU
Boğa burçları çok sabırlı ve sevecen olur. Sevdiklerinin asla acı çekmesini istemezler. Yakınlarının her an yanında olurlar. Çok gerçekçi oldukları için iyi moral konuşması yaparlar. Adete kötü gün dostu olan Boğa burçlar, sevdiği insanların sorunlarını çözmek için elinde geleni yapar.​

2- İKİZLER BURCU​

İkizler burcu olanla, başka insanlara yardım etmeye bayılır. Sosyal ruhlu oldukları için kimsenin sorununa karşı kayıtsız kalmazlar. İnsanların yalnız hissetmemesi için ellerinden geleni yaparlar.
İkizler burcu olanlar herkesi anlamaya ve destek olmaya çalışır. En kötü günlerinizde mutlaka yanınızda olarak sorunlarınızı çözmeniz için çabalarlar.

3- YENGEÇ BURCU​

Yengeç burçları derin, duygusal ve hassas olur. Herkesle çok iyi empati kurabilirler. Çevresine karşı adeta bir anne rolü üstlenebilirler. Yengeç burçları başkalarının hayatını çok önemser. Herkesin mutlu olmasını ister.
Yengeç burçları her zaman iyi dost olur. Onlarla her sorununuzu çekinmeden konuşabilirsiniz. Mutlaka bir çözüm önerisi bulurlar.

4- OĞLAK BURCU​

Oğlak burçları yakınlarına karşı çok sadık olur. Her durumda arkadaşlarının yanında olarak onlara destek olur. Kimsenin kendini kötü hissetmesine izin vermez.
Oğlak burçları, başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarından daha üstün görürler. Sevdiği insanlarının mutluluğu için ellerinden geleni yaparlar.​

5- BALIK BURCU​

Balık burçları başkaları için çok derin duygular hisseden hassas, duygusal ve harika insanlardır. Belirli durumlarda başkalarını ilk sıraya koyma eğilimleri vardır.
Ortak seviyeyi aşan belirli bir olgunluk seviyesine sahiptirler. Yardımlarının gerekli olduğu durumlarda arkadaşlarını ve ailesini desteklerler.
Koç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay ve Kova burçları empati kurma konusunda çok başarılı olamaz. Ancak onlarda son derece şefkatli ve nazik olurlar.​

Yükselen yengeç, neyse ki oradan kurtarıyoruz..

Sevecen mi ıyk

Sevecen mi, herkesten nefret ediyorum bu ara..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
En gaddar burçları merak ediyorum...
Kesin orada da ikizler vardır... böyle de anormal bi burç çünkü....

iyi bir şeye bizi yazmazlar... nerede bi pezemeklik, orada yay, ikizler, aslan... astrologlar sözüm size... HANGİ KIZ ÜZDÜ SİZİ BU KADAR

madem ikizleri yazdılar, yayları da yazmalıydılar bençe... benim fikrim... yaylar da şefkatli, evet araştırdım...

Aslanlarda pek sefkat, sevgi yok. Dogru soylemisler

Geri