En sağlıklı spor ayakkabı markası nedir?

Konu sahibi son olarak 2624 gün önce görüldü
En sağlıklı giydiğiniz kullandığınız ayaklarınıza fayda sağlayan spor ayakkabılar hangileridir? Ayakkabı da rahat olması ve en önemlisi sağlıklı olması önemlidir. hangi markalar bunlara dikkat etmektedir?

Ben puma'yı seviyorum,çok rhat ve şık bence :tatlı:

kendimi bildim bileli nike giyiyorum aldığım ayakkabıları hep rahat

adidasa ayrı bi gıcığım :umursama:

Çok fazla ayakkabı alan ve deneyen biri olarak deneyimlerimi paylaşayım;

skechersin spor ayakkabıları çok rahat en azından benim gidi düz tabanlar için muazzam güzel.
Renkler de öyle alternatif asisc çok iyi.

New balance nin türlü türlü renklerini deneyip sadece günlük için ideal olduğuna en fazla 8 saat kullanabildigime karar verdim yürüyüş için hiç kullanısli değil.

Nike geçen yıl air max modellerini giyip giyip bi türlü rahat edemedigimi fark ettim kesinlikle benim ayak yapima uygun değil ve oldukça ağır.

Adidas bu yıl ki favorim süperstar modeli çok rahat.
Ayrıca şu an bi tane daha edindim adidas torison modeli sanırım şu yaşıma kadar giydiğim en rahat spor ayakkabı diyebilirim.

Puma nin Taban yapısı benim ayaklarıma hiç iyi gelmedi düz taban olduğum için galiba parmak uçlarımi acitti üstelik.

Favorim adidas.

Bu sorunun cevabı vücut yapısı,boy,kilo,ayak yapısı vb etkenlere göre çok değişkenlik gösterir.Yani net ve tek bir cevabı olmayan alternatifleri çok olan bir soru

Nike'da çalışmış biri olarak ayak yapısı ile ilgili olmadğını belirtirim arkadaşlar. Üretilen ayakkabıların tabanları zaten ayak rahatlığını sağlayacak konforda üretilmeye çalışılıyor. Her tabanın farklı özellikleri mevcuttur.

Nike'nin ayakkabıları gelen müşterinin bel fıtığı, ortopedik rahatsızlıkları, yan basma tarzı çeşitli hastalıklara göre üretilen serilere açık bir firmadır. Bunları belirttiğiniz takdirde uygun tabanda illa ki size yardımcı olurlar : )

Ki bunlar Adidas ta bile geçerli. Müşteriler genelde şekline bakarlar , satış danışmanları en pahalısını kakalamaya.

Ama ayak rahatlığını ve sıkıntılarını iyi bilen bir müşteri ile, müşterisini anlayan bir satış danışmanı her zaman başarılı sonuç elde eder.

Bence gittiğinizde ayağınızla ilgili sıkıntıları söyleyerek nasıl tabanda ayakkabı istediğinizi belirtin veya tabanlar hakkında bilgi isteyin. Verdiğiniz paranın ziyan olmadığını görürsünüz : )

Forumun eskilerinden, meşhur modaikomu marya pudra hanımın da dediği gibi,

skechersin spor ayakkabıları çok rahat en azından benim gidi düz tabanlar için muazzam güzel.

ya, yapmayın Allah aşkına... Siz, İsa ve Havarileri kadar yürüyor musunuz? İsa ve Havarileri, o dağı da aşalım, bu viyadüğü de geçelim, sen sağdan git Bartalmay, sen soldan git Yuhanna, e sen nereden gideceksin yüce İsa?

-o halde size doğrusunu söyleyeyim, ben gölün üstünden gideceğim...

Bu adamlar günde 10.000 adımın ilk neferleri, ne 10 bin adımı ya, 5 bin yüz elli bin adım günlük, matematik yetmez, yürü babam yürü, Kudüs senin Lidda benim.

Petrus sikeçırs mı giyiyordu arkadaşlar sorarım size? Pavlus'ın ayağında sikeçırs go volk 6 mı vardı? Çarıkla yürüdü ya bu adamlar.

Yani demem o ki, sipor ayakkabı hikaye, sen yeter ki, sebât et...

skechers disinda hicbir ayakkabi ile uzun sure yuruyus yapamiyorum. Bildigim en iyi marka.

Ben skechers'in d'lites koleksiyonu dışında spor ayakkabı giyemiyorum, giysem de onun kadar rahat hissetmiyorum diğerlerinde

3 yıldır günlük ortalama 9-10 bin adım atan benim için Skechers değildir. Rahatlık olarak emsallerinden ayrılmadığı gibi kalite olarak Kimetix, Adibas, Nixe falan ayarında Skechers.

Air Max 90 bir yana ben gündelik kullanımda en çok Under Armour'un ayakkabılarında rahat hissediyorum. Son dönemde yürüyüş ve koşu maksatlı kullanımda da Adidas'ın cloudfoam'lı ayakkabıları çok çok rahat hissettiyor. İlginçtir hiç öyle konforluymuş gibi durmamasına rağmen Adidas'ın Hoops modeli de uzun kullanımlarda rahatsızlık vermiyor bana. Gerçi şunu da atlamamak gerek köpük taban popüler olduğundan beri markaların ortalama ayakkabılarının tabanı aşağı yukarı aynı kalite ve rahatlıkta.

en sağlıklı ayakkabı deri ayakkabıdır . konu eski olduğu için ve deri ayakkabı çok kullanmadığım için alternatif konforlu olanları yazayım.

bulabilirseniz gel lyte III / V

adidas ultraboost

nike air max 270 / 2090

2016dan bu yana fikrim çok değişti bende Skecherstan vazgeçemiyorum :)

çoğunluk skechers demiş ama ben adidas dışında spor ayakkabı giyemiyorum. benim için en iyisi adidas…

Çoğu marka bozdu maalesef hepsi ucuza maliyet :(
evde ayakkabı yapmayı öğrenemezsen öyle üzülürsün işte......
skechers jel tabanlı ayakkabılarını rahat buluyorum, adidas'ın herkesin ayağında dolanan samba zumba gibi ayakkabıları hariç diğer modelleri de rahat ama bugüne kadar beni en rahat hissettiren nike'ın bi modeliydi ve artık yok. varsa da ben denk gelmiyorum... aşırı düz tabanlı ayakkabılar hariç hepsine de kalbimi açabilirim ve gizli aşkım reebok... rahat olmasına gerek yok, sağlıklı olmasına da. reebok başka bir sevgidir.

Geri