En rezil olduğunuz an?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
En rezil olduğunuz an?

En rezil olduğunuz, böyle kafanızı kuma gömmek istediğiniz an oldu mu? Ne oldu:u4:

otobüsten inerken düştüm

Caddede yürürken bir tane tekerlekli sandalyeli çocuk “abi beni meydana kadar iter misin?†Dedi.
“Tabii kardeşim†dedim. Sonra ben çocuğu itmeye başladım, çocuk dilenmeye başladı. Ben itiyorum, çocuk milletten para dileniyor. Bırakamıyorum da çocuğu. Ben hızlandıkça çocuk daha çok dileniyor. Bir de pişkin pişkin “abi insanlardan para istiyorum ama rahatsız olmuyorsun değil mi?†Diyor.

“Yok ama keşke yapmasan†diyorum, çocuk hunharca dileniyor. Ben itiyorum çocuk dileniyor. Meydana olan mesafe bir türlü bitmiyor, bir yol ilk defa bu kadar uzun geliyor. Durumu kabullenip “Allah’ım İnşallah tanıdık birine denk gelmezâ€diyorum, bir yandan itiyorum. “Abi burada bırakabilirsin beni sağol†diyor, “rica ederim, bol kazançlarâ€diyorum. Hayatımda bu kadar utandığım başka bir an hatırlamıyorum.

Bir keresinde hastanede erkek tuvaletine dalmıştım.
Sonra faturamı yatırmak için dükkana giriyordum, kuzenimde olan telefonumu alıp döndüğümde yakışıklının birini görmeden taciz etmiş oldum.:u1:

Münevverin Kızı sümüğünü üstüme sürmüştü millet ıyyyy iğrenç rezillik derken ben aşka gelmiştim.şimdi Münevverin kızının 3 tane çocuğu var.benden değil.

Cit citli badiyi pantolonun disindan baglayip guvenlikte kemer kontrolu oldugunda :mrslkm:

Geri