en orijnal forumsal üyeleri

Konu sahibi son olarak 2285 gün önce görüldü
Pitho, scarlet, nilu, lilith ve malumat bence
Hepsinin kendine has bir tavirlari var

:D
Yani tam oyle degil ama soyle..
mesela senin tavrin, larien ve amber ben biraz birbirinize benzetiyorum. O yuzden, sizi yazmadim : ))

:d bunu herkes söylüyor iyi anlaşıyor oluşumuz ve beraber uyumlu bi şekilde saçmaldığımız için skkdk böyle düşünülüyor galiba,bilemedim

o kadar yayın yaptık, demekki bizim de bi orjinalliğimiz yokmuş sevgili panda yavrusu :/

o kadar yayın yaptık, demekki bizim de bi orjinalliğimiz yokmuş sevgili panda yavrusu :/

Senede 2 yayınla kimse seni orijinal seçmez,sık sık yapmalısın. Misal bugün açılış yapabilin hahs.

Kendime herşeyden bir pay çıkardığım doğrudur.

Senede 2 yayınla kimse seni orijinal seçmez,sık sık yapmalısın. Misal bugün açılış yapabilin hahs.

Kendime herşeyden bir pay çıkardığım doğrudur.
,
kendi ayağıma sıktım :icon_kafayikiracam::icon_kafayikiracam::icon_kafayikiracam::icon_kafayikiracam::icon_kafayikiracam::icon_kafayikiracam::icon_kafayikiracam::icon_kafayikiracam::gamer::gamer::gamer::gamer::gamer::gamer::gamer::gamer::gamer:

hiş demiyorsunuz ama bu adamcağız kaç haftadır hasta, ses gitmiş, öksürükten ciğerleri parçalanıyor :///

açık ara No Pasaran, böyle tuhafimsi ilginc bir varlik :p

Benimsedigim ya da benimsemedigim onlarcasini sayarim, cunki yazdiklarini baska yerde gorsem evet bu o diyebilecegim bir suru kisi var, bu da onlari orjinal kiliyor. Bazisini yazim hatasinda olusan sirinlikten tanirim, bazisini farkli dunyasindan, bazisini meclis kursusunde konusur gibi konusmasindan, bazisini da yazdigi sacmaliklardan, bazisini israrla actigi sacma sapan konulardan, ya da ilgi alanindan.

aa konu sözlük bölümündeymiş sorry sorry. özür diliyorum. bu meşazımı da imha edebilirsinizzz.

Geri