En Ölümcül Ve Yasaklı Büyü Kitapları

Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü
Hiç zaman harcama bile ..
Esmaül Hüsnalar üzerine arapça vefkler ve işlemlerden bahsediyor ..
Ama yazan adam öyle bir şart koymuş ki her işlemin başına " hadi canım " diyesi geliyor insanın ..
Şart şu İ " Eğer kamil bir iman ile yaparsanız .......... "
Yani işlem başarısız olduğunda bahane hazır ; " Senin imanında var bir problem :) "
Anladın ?

Hiç şaşırtmadı nedense beni. Bu tür konulara bir zamanlar ilgi duyardım ve bu kitabın epey saçma olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Yine de biraz okumadan fikir sahibi olmak istemem.

Bu tür kitapları bulabilirsiniz, fakat ritüelleri çıkarmışlardır ya da yanlıştır. Değişime uğramıştır yani kısacası açıp okuyunca saçma olduğunu anlarsınız. Orjinal yazıtlarına ulaşmak mümkün değildir. Büyüdür, ıvır zıvır bilmem fakat sağlıklı insanın yazacağı açıklamalara sahip değildir.
Necromomicon adlı kitap'ın bir kısmı ingiltere müzesinde sergileniyor. Orada okuduklarınız bile yetebiliyor fakat dediğim gibi ayin ya da ritüelleri yazmıyor. Piyasada olanlarla alakası yok, gerçekten tam olarak neler yazdığını bilen yok. Çünkü ortada sadece sergilenen yüzeysel kısmı var. Sorduğunda görevlilere ; başka sayfaları yok diyorlar. Mumma olan kitap ya da kitaplar.

KSHMR ye katılıyorum .. Etrafta dolaşan bu tür benzeri kitapların çoğu sadeleştirilmek isterken özellikle, değişime uğramış ve asli hallerini kaybetmişlerdir ..
Yanılmıyorsam 1970 li yılların sonunda Türkçeleştirilen " Gizli İlimler Hazinesi " adlı kitap ilk basımından sonra cinnet vakalarının artması nedeniyle piyasadan toplatılmıştır .. Sebebine gelince; Kitabın bir bölümünde cin davetleri anlatılmaktaymış ve kitapları alanlar o ritüelleri yapmaya çalıştıklarında başlarına çeşitli kötü durumlar gelmiş ..
Kitap daha sonra cin davetleri kısmı çıkarılarak tekrar basılmış ..
Bu arada o kitabı da okudum ama orjinalini okuyamadım tabi .. O da nazarımda hafif kalan bir kitaptı ..

Forumdan bir arkadaşım fellik fellik şeytan ayetleri diye bir kitap arıyordu baya peşine düştük ama bulamamıştık oda böyle birşey mi acaba diye merak ediyorum

Forumdan bir arkadaşım fellik fellik şeytan ayetleri diye bir kitap arıyordu baya peşine düştük ama bulamamıştık oda böyle birşey mi acaba diye merak ediyorum

Şeytan Ayetleri Salman Rüşdi'nin çıkardığı ve Kuranımıza hakaretler ettiği kitabın ismidir .. Türkiye'de basımı ve dağıtımı yasaktır diye biliyorum .. Yani o kitabın büyülerle alakası yok ..

Bizde bi kitap vardi buyu kitabi diye içinde abuk subuk şeyler vardi hayal meyal hatirliyorum. Noldu acaba ona..;d

Mısır'ın Ölüler Kitabı eski Mısır'a dair merakımdan ötürü aldığım bir kaç kitaptan biriydi bu kitap ama okumadım henüz.. Tüylerim diken diken oldu birazcık ama okuyacağım yine de bir gün.. :şaşkın:

wormius başka bir yazısında: "kitabın çevirisi elime ulaştığında bir kısmını okudum ve ardından yaktım"
Şu ilk kitap için yazanın başına gelen ve okuyanın başına geleceklerden bahsedilmiş.. Kitabın çevirisini yapan ne durumda acaba?.. Hiç bilgi yok.. Kafamda deli sorular.. :kaç:

YouTube'da takip ettiğim bir kanalda duymuştum bu kitapları

Olsun , baktım ama nasılsa daha erken saat :T:

Mısır'ın Ölüler Kitabı'nın pdf'i vardı bende. Öyle abartılacak şeyler yoktu içinde.
Bülent Kısa'nın kitapları da yasaklandı diye biliyorum, listede göremedim.

Uzun zaman sonra ilgi ve merak ile bir konuyu baştan sona kadar yorumlariyla birlikte okudum.
Gizli ilimler ile ilgili yararli olabilecegini dusundugunuz bilgiler paylasmak isterseniz eger ben buralarda olacagim.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyü ile ilgili ne kitap okurum ne film izlerim ne hikaye dinlerim. Biraz korkuyorum galiba, ya da çok. Evet evet çok çok.

Sıkıştırmasana.

:kaç:

XEknBk.gif

Geri