Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İkizler çok tatlı bir burç bence ya da bana öyleleri denk geldi, neden üvey evlat muamelesi görüyor bu insanlar jdjdj Bir de oğlaklar asla bu bu listeye girmeyi haketmiyorlar ya![]()
1. AKREP BURCU
Akrep burcu, derin duygusal yapısı ve ketum doğasıyla dikkat çeker. Ancak, sahip olduğu güçlü ve zaman zaman kontrolcü enerjisi, başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Akrep'in kin tutma eğilimi ve intikam peşinde koşması, çevresindeki insanların gözünde negatif bir izlenim bırakabilir.
Beni rahatsız etmeyen ya da germeyen tek koçsun. Koç olduğunu bile şu an hatırladım mesela. Babam da koç aşırı gerginlikli oluyorlar bazen kfjfjfjben de diyordum son zamanlarda etrafımda kimse kalmadı. burçlardanmış ..
Pek de sakin sayılmam. Haksızlığa, yalana, dolana, iki yüzlülüğe tahammülüm yoktur..Akrep burcunun da adı çıkmış oysaki en sakin ve masum burçlardan biridir.![]()
o liste 9/10 olur da 10/10 hiç olmayacak hlfjsjen yakın iki arkadaşım da başak<3 onları çıkardım mı, 10/10 liste.
Benimle makara yapıyorsun ama nasıl soğukluk bu ..Boğalara ben de soğuğum
Ben düşmanlarımla bile makara yaparım… Hatta beni öldürmek isteyenle bile. Yani değişik bir aurası var boğanın biraz hoşlanmıyorum işte jfjfjfBoğa bu listede yoksa neden benden nefret edenler var acaba açıklar mısınız
Benimle makara yapıyorsun ama nasıl soğukluk bu ..
Ne zaman alıntı yapsam birine yerin dibine gömülmek zorundamıyım abicim ben ya gidiyorum ben ya forumları bırakıyorum we are clean.Ben düşmanlarımla bile makara yaparım… Hatta beni öldürmek isteyenle bile. Yani değişik bir aurası var boğanın biraz hoşlanmıyorum işte jfjfjf
kimi çıkardık?bnsjsnso liste 9/10 olur da 10/10 hiç olmayacak hlfjsj
çıkarmadık da o ihtimal hep var. diğer yakın olduğun başak işte.hkjdjdkimi çıkardık?bnsjsns