En Narsist Burçlar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Narsisizm bugün popüler kültürün resmen yükselen meselesi... herkes bu durumu seksi bulduğu için her yerde konuşuluyor fakat eksik ve aşırı yanıltıcı bilgiler ve öneriler mevcut... umarım okumayı - bilgi aramayı ve araştırmayı öğrenebiliriz

-ve en önemlisi işi uzmanlarına bırakabiliriz

Konuyu ciddiye mi aldın

bende nerede kaldı diyordum...
yok canım senin için ciddiyet çıtasını biraz aşağı çekiyorum, rahatla artık.

Sana soru soran her erkeğe gözcü muamelesi yapıyorsun galiba. Coğrafya kaderdir.
Tamamen geyik amaçlı bir konuda gereksiz kasmışsın.
Narsist olduğunu düşünmüyordur çoğu kişi bence.
Gevşe.
Koçtun dimi?

Sana soru soran her erkeğe gözcü muamelesi yapıyorsun galiba. Coğrafya kaderdir.
Tamamen geyik amaçlı bir konuda gereksiz kasmışsın.
Narsist olduğunu düşünmüyordur çoğu kişi bence.
Gevşe.
Koçtun dimi?

Benim ilk mesajım bilgi temelli ve sosyal medya eleştirisi içeren bir yorumdu. Sen ise bunu kişiselleştirip üslubuma saldırmayı tercih ettin. Bu, genelde kendini yetersiz hisseden insanların klasik savunma biçimidir. Kısa vadede sana laf yetiştirmek bana tatmin edici gelse de, uzun vadede senin gibi kişilerle tartışmak zaman kaybı.

Benim ilk mesajım bilgi temelli ve sosyal medya eleştirisi içeren bir yorumdu. Sen ise bunu kişiselleştirip üslubuma saldırmayı tercih ettin. Bu, genelde kendini yetersiz hisseden insanların klasik savunma biçimidir. Kısa vadede sana laf yetiştirmek bana tatmin edici gelse de, uzun vadede senin gibi kişilerle tartışmak zaman kaybı.

Sana saldırmadım.
Kişiselleştirmedim.
Bu konuda ciddi bir açıklama yapman saçma demek istedim.
Ben ya da bir başkası burç yazınca buna yüzde yüz inandığı için yazmıyor herhalde.
Astroloji ile profesyonel ilgilendiğim için de deme ihtiyacı hissettim diyelim.
Eleştirilere karşı bu kadar hassas olmamalısın.

fikir beyan etmek başlı başına narsist bir eylem zaten...... narsistler fikrini beyan eder, bu hakkı kendinde görür, normal insan gerek durmaz.........

fikir belirtmek ne zamandan beri narsist bir eylem olmuş. sen narsistliğin ne olduğunu biliyor musun?

Akrebin olmadığı bir narsist listesine inanmami beklemesin kimse .

Terazi de olmalıydı

İkizler yok hayret. İkizlerin adı çıkmış dokuza inmiyor sekize :D

Geri