En Modern Erkek Sakal Modelleri

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Herkes kendi gerçeklerini yaşıyor zaten. Makyajlı yaşıyor olması, çok makyajlı yaşıyor olması bunu değiştirmiyor ki. Sonuçta yüz onun malzeme onun, ister 100 gram makyaj yapar ister 30 kilo. Hoşluğu yapılış şekline göre tartışılabilir çünkü zevktir ama doğru ya da yanlışlığı tartışılamaz. Makyajsızlık ısrarına karşılık sakalsız olun savunması yapılması da gayet normal geliyor çünkü basit konular çok abartılıyor ve erkeklere en basit şekliyle cevap veriyoruz. Size detaylıca bir şeyler anlatmak yerine "sakalını kes" kardeşim diyoruz işte mis gibi. Burada bir şey yarıştırmıyoruz lütfen burnunu kötü günler için sakla. :(
Beni de daha fazla yorma, şurda iki sakal bakıp çıkacaktık!

Doğru veya yanlışığı tartışılmıyorsa neden öyle bir başlık açılıyor? Onu geçtim hadi, kendi tercihidir. Laf edilmesini istemiyorsa saçımıza, sakalımıza, *****ze, göbeğimize laf etmeyecek. O zaman yılan gibi sokarım kusura bakabilir. Hiç sorun değil.

Ama bir şey ayıktım pampa. Benim sakalım birilerine batmış, hoşuma gitti, zevke geldim retrtbwetywr

Doğru veya yanlışığı tartışılmıyorsa neden öyle bir başlık açılıyor? Onu geçtim hadi, kendi tercihidir. Laf edilmesini istemiyorsa saçımıza, sakalımıza, *****ze, göbeğimize laf etmeyecek. O zaman yılan gibi sokarım kusura bakabilir. Hiç sorun değil.

Ama bir şey ayıktım pampa. Benim sakalım birilerine batmış, hoşuma gitti, zevke geldim retrtbwetywr
Çünkü eforumuzu böyle şeylere harcamak hoşumuza gidiyor, çünkü medya bunu pompalıyor, çünkü kadın üzerinden bir şeyler konuşmak ses getiriyor vs vs. İşte mesele bu, herkes herkesin bir şeyine laf edebilme hakkını buluyor kendinde olay abidik yerlere gidiyor. Şu an olduğu gibi ve inan şu an oreolu milka yerken bunları tartışamam :(
Gider misin artık şu konudan... ben bi ilk sayfaya bakıp gözlerimi temizleyeyim de uyuyayım :biggrin:
Babay!

Çünkü eforumuzu böyle şeylere harcamak hoşumuza gidiyor, çünkü medya bunu pompalıyor, çünkü kadın üzerinden bir şeyler konuşmak ses getiriyor vs vs. İşte mesele bu, herkes herkesin bir şeyine laf edebilme hakkını buluyor kendinde olay abidik yerlere gidiyor. Şu an olduğu gibi ve inan şu an oreolu milka yerken bunları tartışamam :(
Gider misin artık şu konudan... ben bi ilk sayfaya bakıp gözlerimi temizleyeyim de uyuyayım :biggrin:
Babay!

https://vocaroo.com/i/s1NPNn6aGAyw

E bütün sakallar bu kadar zaten. En modern denmiş de..

Hipster olanı ve Ben Dahlhaus’unkini beğendim :p

Geri