-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
shdjahsdjshsd karagül kalp..... saçma sapan özellikler var yine terazide.... hiç böyle en uyanık en cingöz yok işte en intikamcı kinci tuttuğunu koparan bir özellik yazılsın istiyorum hep pembiş şeyler... alakası bile yok....-yine kandılar-safsafık biz xd
ajnzsjjshdjahsdjshsd karagül kalp..... saçma sapan özellikler var yine terazide.... hiç böyle en uyanık en cingöz yok işte en intikamcı kinci tuttuğunu koparan bir özellik yazılsın istiyorum hep pembiş şeyler... alakası bile yok....-yine kandılar-
Salatalığa kadar iyi gidiyordu ya.... hadi bu sene bizim senemiz yarmam 26 eylülde yakıyoruz tryi.... dünyayı diğer sene yakarız...ajnzsjj
Azem azem güzel azem....biz den bi cacık olmaz öyle kin min bilmeyiz...salatalığım var diyene tuz alıp koşuyoruz biliyosun...olsun ya canımız sağolsun terazi kalp..❤️
allahdan hıyar yazmamışım shsjjx dolunay peşimizi bırakırsa güzel olucak....etkiledi biraz........Salatalığa kadar iyi gidiyordu ya.... hadi bu sene bizim senemiz yarmam 26 eylülde yakıyoruz tryi.... dünyayı diğer sene yakarız...
bütün aileye büyü yapan akrabamın yakınları ile dert yanarken kendini anlatma şekli buajnzsjj
Azem azem güzel azem....biz den bi cacık olmaz öyle kin min bilmeyiz...salatalığım var diyene tuz alıp koşuyoruz biliyosun...olsun ya canımız sağolsun terazi kalp..❤️
Kovalar napsın…Gördüğüm en kurnaz burçlu kadınlar terazi.. aman aman.
Oğlak para konusunda kurnaz, cimri çünkü. Onun dışında bir numarası yok.
İkizler ve teraziler beni engellesin, teşekkürler.
Kalp atsınlar. Hayatımda kova burcu ile tanışmadım.Kovalar napsın…
Forum dışı yazmayı unutmuşum..Ay rezalet. Ben kovayım. Ne demek tanısmadım. @Aze koş kavga var kfjfjjf