En kurnaz burçlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kalbimiz yumuşak diye neden saf oluyormuşuz…

• Üzgün
Tepkiler: Aze
shdjahsdjshsd karagül kalp..... saçma sapan özellikler var yine terazide.... hiç böyle en uyanık en cingöz yok işte en intikamcı kinci tuttuğunu koparan bir özellik yazılsın istiyorum hep pembiş şeyler... alakası bile yok....-yine kandılar-
ajnzsjj
Azem azem güzel azem....biz den bi cacık olmaz öyle kin min bilmeyiz...salatalığım var diyene tuz alıp koşuyoruz biliyosun...olsun ya canımız sağolsun terazi kalp..❤️

ajnzsjj
Azem azem güzel azem....biz den bi cacık olmaz öyle kin min bilmeyiz...salatalığım var diyene tuz alıp koşuyoruz biliyosun...olsun ya canımız sağolsun terazi kalp..❤️
Salatalığa kadar iyi gidiyordu ya.... hadi bu sene bizim senemiz yarmam 26 eylülde yakıyoruz tryi.... dünyayı diğer sene yakarız...

Salatalığa kadar iyi gidiyordu ya.... hadi bu sene bizim senemiz yarmam 26 eylülde yakıyoruz tryi.... dünyayı diğer sene yakarız...
allahdan hıyar yazmamışım shsjjx dolunay peşimizi bırakırsa güzel olucak....etkiledi biraz........
40 a kadar yakalım bişiler yeter artık:D

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Gördüğüm en kurnaz burçlu kadınlar terazi.. aman aman.
Oğlak para konusunda kurnaz, cimri çünkü. Onun dışında bir numarası yok.
İkizler ve teraziler beni engellesin, teşekkürler.

Gördüğüm en kurnaz burçlu kadınlar terazi.. aman aman.
Oğlak para konusunda kurnaz, cimri çünkü. Onun dışında bir numarası yok.
İkizler ve teraziler beni engellesin, teşekkürler.
Kovalar napsın…

Terazi burçları cin gibidir, ne safı? Terazi burcu olup da bir tane safına denk gelmedim.

Geri