En kötü ölüm şekli

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
En kötü boğulma , yanma en rahat giyotin ile idam diye okumustum bi yerde.MSSnin en hızlı dejenere oldugu ölümler en rahat ölümler sanirim

İsin bi de psikolojik boyutu var stockun ima ettiği gibi.
Yalnız olmek degil de bakıma muhtaç sekilde ölmek beni daha cok korkutuyor. Kendi kendime yetiyorsam yalnız da ölebilirim açıkçası.

öldüğünün bir süre kimse tarafından farkına varılmaması.
kötü derken fiziksel anlamda düşünmedim bunu. düşünsene belki 30-40-50 vs sene yaşamışsın; birçok kişiyle temas etmiş, zaman geçirmişsin. ölünce bir süre farkına varılamamışsın, ne acı ama.
koca bir hayat kül, geride bıraktığın bir hiç.

yanarak ölmekten daha kötü bir şey varsa o da öldükten sonra yanmaktır.... (bu şakaydı, cennet, cehennem diye bir yer yok fakir avuntusu onlar)

evet gelin şu konuya bir açıklık getirelim, sanılanın aksine yanarak ölmek en kötü ölüm şekli değildir. zira derinizdeki sinir uçlarınız yandıktan sonra, ondan sonra yanmaya devam etseniz dahi acıyı hiç hissetmezsiniz. mesela boğularak ölmek çok daha acı dolu bir ölümdür. muhtemelen en acı vericisi ise radyasyon yani gama ışınlarına maruz kalmak çünkü bu tür ışınlar insanın vücudunun bir tarafından girer diğer tarafından çıkar o sırada insanın vücudundaki her bir hücrenin bozunumunu sağlar, dna'nızı bozar biyolojik yapınızı tamamen parçalar, molekül bağlarınızı kopartır. kısacası yaşayabileceğiniz her türlü acıyı aynı anda deneyimlersiniz.

konuyu net örneklerle aciklayamayiz çünkü deneyimlemedik
ancak bilincin hala açık ve sürecin uzun olduğu ölümler daha acilidir diye fikir yurutebiiriz.

Hangi ölüm güzel ki… Hepsi kötü bence…

yanarak ölmek o 10 saniyelik acı zaten tüm ölümlere bedeldir ya.
gerisini hissetmesen ne olur. ki

yalnız yaşayan biri olarak; geçen sene mesai arkadaşımın, dün de proje yürüttüğümüz bir kurumdaki arkadaşımın vefatları sonrası yüreğime düşen korku yalnız ölmek oldu.
her ikisi de yalnız yaşıyordu.
düşünsene ölüyorsun ve bundan kimsenin haberi olmuyor.....

Ben yanarak ölmek diyorum. ölmeden önce dumandan boğulup hissetmemişlerdir inş derim hep

Yazicam da yazmak istemiyorum çok kötü bir şey kimsenin aklına gelmiyor mu ya benim yerime yazsin biri

Geri