En Kısa Zamanda Grip Nasıl Geçer?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Grip olunca çok hapşuran ve , ara sıra hapşurma krizine giren insalar için önerileri olanları görebilir miyim :o
Ben 1. kategori yani grip olunca sürekli hapşuranlar kısmında oluyorum krize girdim resmen sabahtan beri :uykucu:​

Grip olunca çok hapşuran ve , ara sıra hapşurma krizine giren insalar için önerileri olanları görebilir miyim :o​

Ben 1. kategori yani grip olunca sürekli hapşuranlar kısmında oluyorum krize girdim resmen sabahtan beri :uykucu:

Seninki 'Allerjik Rinit' bi süre sora gecicek..

seninki geçiyomuş bi de. bak the walking dead'e gribe yakalanan ölüyo. bence yat kalk dua et, geçmiş olsun.

Gribe yakalanmamak için bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gerekiyor. Kelle paça, işkembe ve tarhana çorbalarını için, ev yoğurdu yapın, ev turşusu kurun onu tüketin. Bunlar doğal probiyortik, vucuda faydalı bakteriler... Eğer bunları yapamıyorsanız probiyotik kapsüller var onlardan da alıp kullanabilirsiniz. Ben bu dediklerimin hepsini yapıyorum ve çok şükür grip bana uğramadı, önlemini alacaksın ki hastalanmayacaksın...

Bir bardak sicak su icinde 2 kasik kekik at biraz demlensin günde 3 kere iç.. faydasi olur..

Evet bu konunun da azına ettiğimize göre başka bir derdim var konusunda görüşmek üzere :D

Şimdi sen beni koviyir misin :honk:
Nan sayemde konularınız patlayıp gidiyor ünlü oluyor hala bi tripler bi tripler :p
Şimdi sen benim varlığımın kıymetini bilmedin ya gardaş.
Heh işte şimdi yokluğumla terbiye olmaya mahkumsun!?.
Nihahahha yaşasın kötülük :honk:
Gittim :dyg:

Şalgam içiniz, turşu yiyiniz, turşu suyu içiniz, limon emcükleyiniz.​

Ben sivil hayatımda grip olduğumda evde yatarım 4-5 gün anca geçer. Askerde aynı gün bilemedin 1 gün sonra atlatıyorduk :)

Nasıl oluyor bu diye Doktor bir arkadaşa sorduğumda "askerde sabahtan akşama kadar soğukta bulunduğunuz için vücuttaki mikroplar virüsler çabuk ölüyor, evde sıcak yatağında uyuduğun zaman ise virüs yayılıyor geç ölüyor" demişti.

Yani grip olan varsa sokağa çıksın soğukta beklesin.Çabuk geçer

Geri