R
Restful
Ziyaretçi
Ziyaretçi
zayıflama çayları, en iyi zayıflatan çay hangisidir, zayıflatan bitki çayları
Zayıflamaya yardımcı olan en iyi çay hangisidir?
Zayıflamaya yardımcı olan en iyi çay hangisidir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sıcak su içine limon sık her sabah iç :hım: en ucuz çay ve zayıflama yöntemi :asd:
Ve mumkunse kizlar paket caylara yonelmeyin. Imkaniniz varsa yesil cayida cinden getirtin.
Şimdi içtiğini niye söylemiyorsun bakım![]()
Cunku o gercekten zayiflatiyor neden paylasimda buyusunu bozimki:asd: hem bulamazsiniz siz onu o bana ozel :asd:
Ve mumkunse kizlar paket caylara yonelmeyin. Imkaniniz varsa yesil cayida cinden getirtin.
Yav sana ozelden falan derim :asd: ama yemin et kimseye demiceksin :asd: ciddiyim ben ha
Benden de mi gizliceksin ? :benmi:
Ya ben günde 4 kez rahat içiyorum normal çay bile artık bana tat vermiyor böbrek yetmezliğine sebep oluyormuş günde 2 den fazlası öyle duydum:/
Yav sana ozelden falan derim :asd: ama yemin et kimseye demiceksin :asd: ciddiyim ben ha
Ayrica ciltte kuruluk ve gunes isinlarina daha duyarli hale getiriliyorsunuz o caylardaki kimyasallar sayesinde.
Aktarlardan bile dikkatle alinmasi gerek bitkilerin. Cnk saklanma kosullari onemli. Guvendiginiz aktar olursa rahatlikla dogal sekilde zayiflayabilirsiniz. Ama spor yoksa hepsi bos.