En iyi zayıflama çayı hangisidir?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
zayıflama çayları, en iyi zayıflatan çay hangisidir, zayıflatan bitki çayları

Zayıflamaya yardımcı olan en iyi çay hangisidir?​

Simdi konuda ustad oldugum icin bu konuya her gun bi bilgi ekleyebilirim:asd:
Suanda benim ictigim bir diyet cayi var ama onu paylasamam :T:

Sunu diyebilirim. Biberiye cayi cok etkili ama bu caylari aabah kahvaltidan once icmelisiniz ve yarim saat bisey tuketmemelisiniz. Hem yemegimi yiyim hem caylarimi iceyim yok yani binsorunuz varsa sorun:asd:

Sıcak su içine limon sık her sabah iç :hım: en ucuz çay ve zayıflama yöntemi :asd:

Ve mumkunse kizlar paket caylara yonelmeyin. Imkaniniz varsa yesil cayida cinden getirtin.

günde 2kez çubuk tarçın içine limon sıkarak iç,şekeride kiloyuda dengeliyor:p

Sıcak su içine limon sık her sabah iç :hım: en ucuz çay ve zayıflama yöntemi :asd:

Bu o kadar iyi degil bir aylik bi odem atma detoksu olarak kullanilabilir bunun daha ozel bi karisimi var 1 ayda 5 kilo rahat atabilirsiniz benim dedigim karisimla. Lakin o karisimi yaparken mumkunse sporda yapin:p

2 tane elma yesil olursa daha iyi dorde bolun ceriyle copuyle oyle ayirmayin yani.
Iki tane cubuk tarcin
1 tane limon gene 4e bolun.
3 4 tane top karabiber
1.5 litre su hepsini iyice posasi cikana kadar kaynatin sonra bu suyu soguduktan sonra tuketin gun icerisine yayin ve bunla beraber gunde en az 2 litrede su icin.
Sporunuzuda yaparsaniz.
1 ayda 5 ila 7 kilo verirsiniz
Gelip bana tesekkur edersiniz :D

Birde maydanoz kürü var ama tam aklimda degil ajamdama bakip gelim:asd:

Ve mumkunse kizlar paket caylara yonelmeyin. Imkaniniz varsa yesil cayida cinden getirtin.

Ya ben günde 4 kez rahat içiyorum normal çay bile artık bana tat vermiyor böbrek yetmezliğine sebep oluyormuş günde 2 den fazlası öyle duydum:/

Novadetoks en iyi zayıflama çayı imiş bu arada:p

Bu tip çayları günün aynı saatlerinde içmeniz de gerekiyormuş.

Benden de mi gizliceksin ? :benmi:
Yav sana ozelden falan derim :asd: ama yemin et kimseye demiceksin :asd: ciddiyim ben ha :D
Ya ben günde 4 kez rahat içiyorum normal çay bile artık bana tat vermiyor böbrek yetmezliğine sebep oluyormuş günde 2 den fazlası öyle duydum:/

Ayrica ciltte kuruluk ve gunes isinlarina daha duyarli hale getiriliyorsunuz o caylardaki kimyasallar sayesinde.
Aktarlardan bile dikkatle alinmasi gerek bitkilerin. Cnk saklanma kosullari onemli. Guvendiginiz aktar olursa rahatlikla dogal sekilde zayiflayabilirsiniz. Ama spor yoksa hepsi bos.

Pakete girmis hic bir cay zayiflatmiyor gercekten beni dikkate alin bu konuda pisman olmazsiniz kizlar.
Bende bir suru kür var yazarim bu konuya :asd:

Ben Zayıflamak için İçmedim hiç alışkanlık oldu :/

En en en buyuk tüyo size hadi lan gene insanim:asd:
Yemek yerken ama her aksam yemeginde bir kase yofurda bolca kirmizi biber dokun oyle ayh yanarim falan gibi pozlara bosa girmeyin yanmazsiniz. Midenizede zarari yok diskinizi yaparkende sikinti olmuyor bunlari yaziyom alintilayip soracaksiniz cnk:D o bir kase yogurdu ve bol kirmizi biber iyice karistirip yemeginizle yiyin hem yemekten vucudunuzda kalacak siyah yaglari engeller hemde tokluk ve canuk doyma hissi verir.

Yav sana ozelden falan derim :asd: ama yemin et kimseye demiceksin :asd: ciddiyim ben ha :D

Ayrica ciltte kuruluk ve gunes isinlarina daha duyarli hale getiriliyorsunuz o caylardaki kimyasallar sayesinde.
Aktarlardan bile dikkatle alinmasi gerek bitkilerin. Cnk saklanma kosullari onemli. Guvendiginiz aktar olursa rahatlikla dogal sekilde zayiflayabilirsiniz. Ama spor yoksa hepsi bos.

Tamam gel yemini de özelden ederim :benmi:
,Merak ettim çatlıcam :D

Geri