En iyi virüs programı hangisidir?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Telefona yüklenecek en iyi virüs programı hangisidir?,
Bilgisayara yüklenecek en iyi virüs programı hangisidir?

Ücretsiz yüklenebilecek virüs programları hangileridir?

uzun süredir anti-virüs kullanmıyorum fakat bana göre en iyisi BitDefender'dır.

ücretsiz bir antivirüs programı pek yok fakat online scan olayı baya gelişti ve bir çok şirket bu imkanı sağlıyor artık.

telefona gerek yok
pcye de gerek yok ama KIS
ücretsiz avira fena değil
malware girmişse malwarebytes anti malvare

Hiç kullanmadım :D bende kullanayım önerdiğiniz varsa

Artık trend onlar değil. Hiçbirini kullanmıyorum.

Spyware için Avira
Malware için Kayspersky
R.A.T(Start-up bypass) için Comodo Internet Security

böyle böyle gider, bizim zamanında en zorlandığımız av - şirketi Aviraydı , Command Line Scanner ile gün de 1 000 tane test etmemize rağmen hex code'larını ayıklayıp toparlamak 1 günümüzü alıyordu.

method önemli bro, sen beni nod32 yi kaçırıpda heuheuhe %99 UD dostlar diye konu açan kişilere benzettin sanırım?
%99 undetected çok iyi bir oran bu arada küçümsememek lazım, zaten FUD (%100) diye bahsedebilmek için yer yüzündeki bütün av-scanner'lara yakalanmaması gerekir. Kimseyi kimseye benzetmedim bebeğim bu konularda çok başarılı olmuş ya da hiç başarılı olmadan üretilmiş yazılımlar sayesinde lamer gibi kendini üst seviye göredebilirsin. Tanımadığım için bu konu hakkında yorum yapamam. Şaka mahiyetinde yazmıştım ciddiye almışsın, bu arada ender görüyorum bir şeyi ciddiye aldığını o yüzden alınmana gerek yok.

Bunun dışında " 1 dakika " içerisinde undetected methodu yakalayıp onu yazılıma döküp sonra stabil ve windows'un tüm işletim sistemlerinde (x86 / x64) çalışmasını sağlamak için 1 dakika ayırıyorsan eğer, çıkartta gölgesinde serinleyelim.

knk zamanında zemana antiloggeri bypass etmiş biriyim ben
lamer derken ? zamanında hangi sitede takıldıgımı ve nickimi söylesem kücük dilini yutardın sanırım : ) :D
Bir kişinin ünvanı hangi sitede takıldığı veya kimleri referans gösterdiği değil, mütemadiyen yaptığı işlerdir. Neyi referans göstericeğini çok merak ettim, küçük dilimi yutturmak için bana takıldığın siteleri ve referanslarından bahseder misin Klauscum xd

• Beğen
Tepkiler: 0
neyse 15 yıl önceki mevzuları konusmaya gerek yok cigicigi cigiii cigii ci hummingbird cigim
ne oldu çıkartacağın yer de içine mi kaçtı xd 300 cm'den 3cm'ye giden yol olmuş kdsfgjkdfsjgkdfsj

Baş edemeyince hemen multiliye kıvır. Ya biraz dayanıklı olun be! :)

Neyse konu yine dağılmasın.

Geri