En iyi türk ölü türk’tür

Konu sahibi son olarak 444 gün önce görüldü
“yunanistan’ın büyük bir türkiye sorunu var. düşmanımız, biz ne kadar iyi niyet gösterirsek gösterelim vazgeçmiyor” diye konuşan pangalos, “en iyi türk ölü türk’tür. buna inanıyorum çünkü hiç iyi bir türk ile karşılaşmadım”

Biz buna bir şey korkusu diyoruz..

Lanet sözler lanet milliyetcilikler malliktan öte birsey degil

Türk değildir onlar. Gürcü olabilirler.

Turkler aman dileyenleri oldurmez. Yunanistan "iyilik gostersekte" demis.Kurtulmak icin sarap kizlar ve sirtaki peskesi cekmek sizi misafirperver yapmaz

Yunanistan ve Türkiye arasındaki kriz yıllardan gelen bir durumdur. Nasıl ki Ruslar ile Amerikalılar birbirini sevmez ve kıskanıyor ise Türkiye ile Yunanistan arasındaki durumda aynı şekildedir. O yüzden bu sözü kullanan kişinin kendince kullandığı bir ırkçı cümledir. Ancak yeri geldiğinde de Türkiye'ye yalakalık yapmasını da bilirler. :)

pangalos gel sana güllüoğlu'nda baklava ısmarliyim beynine glikoz gitsin biraz. baklava diye şekerli peçete yemekten boş boş konuşmaya başlamışın orada.

Osmanlı Dönemi Türklerin en iyi iki dostu olan ve Osmanlı’ya bir çok katkıda bulunan Ermeni ve Yunan’lardan bugün bu sözleri duyuyor olmak üzücü. Batının bu dolduruşları bitmedi bitmeyecek tabii. Bu zihniyetteki milliyetçiliğin körüklediği savaşların da ne kadar acı olduğunu biliyoruz. Allah Akıl fikir versin.

Başlıkta geçen iki Türk sözcüğünün de baş harfi küçük. Sebebi neydi ki? Oysa en sözcüğünün ilk harfi büyük yazılmış. Hayır, Ekşi Sözlük'te olsak otomatik küçültüyor diyeceğim ama değiliz. Biri düzeltebilir mi?

Başlıkta geçen iki Türk sözcüğünün de baş harfi küçük. Sebebi neydi ki? Oysa en sözcüğünün ilk harfi büyük yazılmış. Hayır, Ekşi Sözlük'te olsak otomatik küçültüyor diyeceğim ama değiliz. Biri düzeltebilir mi?

Sen de farklı bir ruh hastasısın kanka.

Türk'ün T'lerini büyültür müsünüz?

Kuyruk acıları büyük. Kostas'ımı tenzih ediyorum ama <3

Geri