En iyi şampuan markası nedir?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Saçlar için en iyi şampuan markası hangisi? Hangi şampuan daha iyi, daha kötü? :dusun:

İçinde SLS denilen kimyasal bulunan bütün şampuanlar saça zarar verir. Deterjanda kullanılan köpürmesini sağlayan maddelerden birinin olduğunu biliyorum. Saç tipine göre değilir kullanacağın şampuan, ama bu sls denilen şeyin blendaxta çok olduğunu hatırlıyorum. Saça doğal yağlarla bakım yapmanı önerieim ben.

İçinde SLS denilen kimyasal bulunan bütün şampuanlar saça zarar verir. Deterjanda kullanılan köpürmesini sağlayan maddelerden birinin olduğunu biliyorum. Saç tipine göre değilir kullanacağın şampuan, ama bu sls denilen şeyin blendaxta çok olduğunu hatırlıyorum. Saça doğal yağlarla bakım yapmanı önerieim ben.
Hadi ya ben hep Blendax kullanıyordum son beş altı ay falan. :s:
EroL o şampuanın adını ilk kez duydum :o

Dene gör saçındaki değişikliği parlaklığı çok farkeder Lethe

Birde 6 ayda bir şampuan değiştirilmesi gerektiğini duymuştum. Saç alıştıktan sonra kendisini savunmasız bırakıyormuş. Yeni şampuana uyum sağlarken tekrar savunmaya geçtiği için saç beslenirmiş.

Ben duz mantik dusunurum ve bebekler icin uretilen sampuanlar hep en iyi ve kaliteli dir.

Yalniz yillardir pantene kullanirim.

Ayricada heden soldirs çöp bir sampuan :T:

Eczanelerde sarmisakli şampuan satilior
Saclari iyi besliyor ayrica dokulmesini azaltior

şampuan mı gördük?
anam kafamıza tasla vurarak yıkıyo
sabun kullanıyoz
kir çıkmazsa çamurla karışık bişiler yapıyo anam ama daha çözemedim

ah anam garip anam çilekeş anam

kdmdnddmdl

Gliss güzel, özellikle saç kremleri:p

Benim için çok farketmiyor asker kafası gibi kafam ;)

Dalin.hem gözümü yakmıyor hem mis gibi yapıyor.

kendi tarifimi veriyorum yarısı ipana yarısı bildiğin deterjan al sana dolgun manyaklık deneyin

Hiçbiri. Ya son 2-3 ay içinde denemediğim şampuan kalmadı. Evin şampuan rezervi full şu an ama aradığım, daha önce bulup izini kaybettiğim şampuanı bulamıyorum. Asla bulamıyorum

Geri