En iyi şalgam suyu hangisi?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Bir tane şalgam suyu aldım marketten ama icemedim. Dayim da beğenmedi tadı bozuk bunun dedi. Marka olarak en iyi en kaliteli şalgam suyu markası olarak "Doğanay"ı önerdiler. Sizce en iyisi en kalitelisi hangisi???

Freşa da iyidir.
Adana'dan gönderiliyorsa da Ali GÖDE iyidir tavsiyemdir.

doğanay değil bence.

şalgam suyu seven biri olarak. Kemal kükrer tek geçerim.

Daha önce hiç şalgam içmedim :o

Koklamayacaksın ki içeceksin :D Bir bardağa çok az doldur ve iç. Sonra o bardağı dolduracaksın inan bana :dyg:

işte yemekleri koklama huyum var :kiki:
kokusunu beğenmediğim bişeyi asla yemem
neyse denicem gerçekten cok tiryakisi var :p

Lethe şalgam suyunu el yapımı yapan yerlerden alırsak şalgamın gerçek tadını alırsınız. yoksa o firmaların hepsinin yapımında maddeler kullanılmaktadır. mersin merkez de istiklal caddesinde, ozgur cocuk parkından hastane caddesine doğru yürürken yolun sağında buyum hamam sokağının başında şalgamcı ve meyve suyu satan bir yer var. pasajın altında. ordan alabilirsiniz bak. her gun içerim orda bir bardak. metobolizmaya ve bagırsaklarada resmen iyi geliyor. o marka dedigimiz salgamların hepsinde madde kullanıllıyor. ne gerek var ole şeylere. ama illa marka olacak diyorsan mithat çicek i oneriririm. adam her yere satıyor malını. afiyet olsun :)

En iyisi kendi yapımları olan tabiki de ama hazır olanların arasından en iyisi doğanay acılı tüm çiğ köfte ve dürümcülerde sadece bu markayı görürsün başkasını pek satmazlar..

Geri