en iyi saç düzleştirici hangisi?

Konu sahibi son olarak 3518 gün önce görüldü
arkadaşlar düzleştirici almak istiyorum.su anda braun kullanıyorum ve hiç güzel düşleştirmiyor.dümdüz olmasını saglayan bir ürün biliyormusunuz.şaçlarım baya kabarık bu arada.

Boş ver düzleştiriciyi maşa al bi tane :honk:

Sacini duzlestirirken krem/spray kullan

Her ne kadar çok kullanmasam da benimki de braun ve kullandığım dönemlerde gayet memnunum. Satin ions diye bişeysi var o baya etkili elektriklenme ve kabarmayı önlüyor. Onu dene bi de. Tabi modelleri aynı mı bilmiyorum aynı özellikler var mı yok mu fikrim yok.

yalnız ben Philips kullanıyorum gayet memnunum.Gerçi çok kullandığım söylenemez ama kullandığım kadarıyla memnunum diyelim.

Babyliss kullanıyorum ben memnunum (:

yalnız ben Philips kullanıyorum gayet memnunum.Gerçi çok kullandığım söylenemez ama kullandığım kadarıyla memnunum diyelim.

katılıyorum philips benimkide gayet memnunun hatta kremlerle kulandıgımda fazla yatıştırıyor diye isyanlarda oluyorum zaman zaman :D

bende de rowentanın düzleştiricisiyle maşası var fakat saçlarım zaten düz olduğundan düzleştiricinin bi etkisi olmuyo. ayrıca ya ben beceremiyorum veya saçlarımın yapısından oluyor maşa da tutmuyor arkadaş. belki de rowentadandır :p neyse yerinde olsam saç düzleştirici almam. fön makinesi al 15 dkda işini görür. düzleştirici saçı yakıyo saçına yazık

yalnız ben philips kullandım ve de çok memnundum; 10 sene olacak neredeyse sağlam oluyor. İlla düzleştirici alacağım diyorsan seramik tabanlıları tercih et.
Sana tavsiyem bence hiç kullanma, saçı mahvediyor. İnceltip azaltıyor ve yakıyor.

Arzum AR 564 Sonika Titreşimli Saç Düzleştirici benimki ve oldukça memnunum hem hızlı düzleştiriryor hemde oldukça kıvırcık saçlarımı bile dümdüz ediyor :cici:

Geri