En iyi rimel hangisidir?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Kirpikleri en mükemmel gösteren rimel hangisi? :dusun:

Maybelline ve Maxfactor'un orjinali tek favorilerimdir. Oldukça dolgun gösteriyo her ikisi de.

Maybelline oldukça iyi bence :tatlı:

Maxfactor bence :p

Hım Hım Evet canım. Başka zaten o ve Maybelline. :) Benim kirpiklerim çok fazla kıvrım oldugu için dahada kabarıyo sürünce ama yine de vazgeçemiyorum. :)

Kirpiklerini dolgunlaştırmak istiyosan da ; Argan yağı, ceviz yağı ve badem yağını bir kaşıkla karıştırarak uygulayıp gözüne temas etmeyecek şekilde uygulayabilirsin meleğim. :) Onlar sayesinde dolgun benim kirpikler şuan.

Hım Hım Evet canım. Başka zaten o ve Maybelline. :) Benim kirpiklerim çok fazla kıvrım oldugu için dahada kabarıyo sürünce ama yine de vazgeçemiyorum. :)

Kirpiklerini dolgunlaştırmak istiyosan da ; Argan yağı, ceviz yağı ve badem yağını bir kaşıkla karıştırarak uygulayıp gözüne temas etmeyecek şekilde uygulayabilirsin meleğim. :) Onlar sayesinde dolgun benim kirpikler şuan.

Bunu da deneyeceğim kuzum çok sağol :srl:

Manhattan yada Magic volume de olabilir soruyorlar bunlari kullandigimda
Rossman magzasinda oluyor :p

Max factor x excess volume (extreme impact ) surdum 1 haftadir cikaramiyorum.. :d lanet olasi sey kirpiklerimi dokecek.

Avondan yeni spariş ettim üç aşamalı dolgunlaştırıcı mascara ( spectra lash) Memnunun

Maybelline colossal, kirpikleri benimki gibi ince belirgin olmayanlar icin super bisey

Geri