En iyi Online oyun hangisi?

Konu sahibi son olarak 4424 gün önce görüldü
lol, hon, dota ve dota 2 oynadım. dota 2'den iyisi yok. ayrıca dota 2 oynayabilen biri diğer oyunları çok çok rahat oynayabilir. lol'ü tercih etme, yaşı küçük çok fazla kişi var canını sıkarlar.

lol, hon, dota ve dota 2 oynadım. dota 2'den iyisi yok. ayrıca dota 2 oynayabilen biri diğer oyunları çok çok rahat oynayabilir. lol'ü tercih etme, yaşı küçük çok fazla kişi var canını sıkarlar.

Öneri için teşekkürler :) evet yaşı küçük insan olmasın mümkünse sürükleyici bir oyun olsun.
Strateji oyunu olabilir.

Öneri için teşekkürler :) evet yaşı küçük insan olmasın mümkünse sürükleyici bir oyun olsun.
Strateji oyunu olabilir.

strateji ve beceri oynu zaten. her oyun ortalama 40 dakika sürüyor. devamı olan bi şey değil, oyna başlıyosun bi heroyla, oyun bitince başka bi oyna başlıyosun. steam'den ücretsiz olarak indirebilirsin.

Senelerdr oynan ve ozluğunden bsey kaybetmeyen tabkde counter Strike ...

Team Fortress 2 şahsen, free to play oldu oyun, istediğin kadar oyna :pofur:

Crazy Tibes, diye bir online oyun var onu şiddetle tavsiye ediyorum. Strateji savaş oyunu, bu tarz oyun severlerin çok hoşuna gideceğine eminim.

Kaliteli ve Oyuncu kitlesi geniş tamamen % 100 türkçe bir oyun BLade9 TürkiYe 9 adet karakter bulunmakta '' Asa - pençe -kılıç-yay-yelpaze '' aklıma gelenler

bir çok binek ve kanat oyun içerisinde var unutmadan Oyunun Kendi OTO BOT sistemide bulunmakta Ayrıca bot almana'da gerek yok şiddetle tavsiye ederim

K4X8BG.jpg

Android cihazlar için Jungle Heat tavsiye ederim.
Tabi biraz sabır gerektirir. :)

Geri