En iyi mide ilacı hangisidir?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
Mide rahatsızlığı olanlar doktora görünmeden önce veya mide rahatsızlıklarında kısa süreli ağrılarının geçmesi için hangi ilacı kullanmaktadır? Mide koruyucu ilac hangisidir? Veya bitkisel olarak mideye iyi gelen bitkiler var mıdır?

Rennie diye bir ilaç var bizde, iyi geliyor mide ağrısına.Ama hangi durumlarda kullanılıp kullanılmadığını hekimler daha iyi bilir tabi

lansoprozol içeren herhengi bişey al.aç alman lazım ama

Eskiden dedem talcid kullanırmış. Onun dışında mide ilacı olarak lansor ve famodin'i biliyorum.

piyasa adı vermeyin.yasak

Ben küçükken mide sorunum vardı talcid kullandım hemen geçirmişti :tatlı:
Mide koruyucusu için de Lansor tabi ki :p

Yasak mıydı Emre neden düzenlemedin mesajımızı o zaman=) bize kastın mı var:p

Reflü vardı bende. Doktor bi ilaç vermişti de iki gün kullandım sonra dolapta bekledi durdu. :D
İlaç bilmem; ama aşırı yağlı, ekşi, acı ve baharattan uzak durmak gerekiyor.

Bazıları varken zor ya, hiç bir ilaç geçirmiyor mide bulantısını.

Şu an mide koruyucu olarak protech kullanıyorum, famoser de denenmeli mide ağrısını anında kesiyor. Talcid de kullanılabilir tabii ki.

Ben kimyasala karşıyım.vücudun ilacı yine kendisidir.ilaçlar sadece tedaviye basamak olur.

Bana mide koruyucu bile iyi gelmiyor nasıl bir mideye sahibim ben

Reflü var ve mide koruyucu bile.rahatsiz ediyor

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doktora gitmeden önce kıza süreli ağrı geçiştirici kimyasal ilaç kullanmak sakıncalıdır. Bunu daha çok bitkisel ilaçlarla yapmak kötünün de iyisidir. Örneğin; nane, papatya, zencefil, rezene, karahindiba gibi bitkiler mideye iyi gelir. Kaynatıp içebilirsiniz.

Onun dışında eczanelerden alınan kimyasal ilaçları, doktora gitmeden önce almanızı tavsiye etmiyorum. Durumu daha kötüye götürebilir.
Melisa da birebir mide için

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mideden ameliyat oldum . Doktor nexıum ve antepsin adında ilaç verdi . mideye iyi geliyor

en iyi mide koruyucu, ölümdür,
bu ufak tefek rahatsızlıklar, yarın büyür,
50 yaşında 1 poşet ilaçla gezersiniz,
yol yakınken, ölün.

Geri